מניקור ופדיקור

ronali3

New member
מניקור ופדיקור ../images/Emo13.gif

שלום בננות
רציתי להתייעץ אתכן . הייתי אצל פדיקורסיטית ועשיתי פדיקור מניקור ועלה לי 160 שקל .יחסית זה בין הזולים שמצאתי.הטיפול באמת היה מושקע ולקח בערך כשעה וקצת.היא באמת השקיעה זמן,ועבדה טוב ונקי. אבל...כבר באותו היום הלק בידיים התחיל להתקלף.היא שמה לי של essie.וגם שמתי את הידיים במעיין "מייבש" ששם רוח קרה על הציפורניים..לא נראה לי שזה עזר :/ בכל אופן על הציפורניים בצד ימין יש מעין"בועות". אז השאלה שלי אליכן,האם הייתן חוזורת למקום הזה?חשוב לציין,המקום אסתטי והיא עבדה עלי בערך כשעה. תודה!

Marble Arch

New member
שאלה טובה!

קודם כל, המחיר בהחלט סביר.. שנית- יכול להיות שאת עושה פעולות "אגרסיביות" עם הציפורניים? פותחת קופסאות, מקלפת מדבקות.. דברים כאלה?.. ניראה לי שהייתי חוזרת ואומרת לה שבפעם הקודמת הלק התקלף לי תוך יום ומה היא מציעה לעשות.. סה"כ זה הרבה עניין גנטי- יש בנות שלק פשוט לא מחזיק עליהן ולא משנה של איזה חברה..

sivi massivi

New member
סליחה על ההדחפות אבל..

אפי! הבלוג של מקסים ונעים ואני מרגישה בו "כמו בבית". שרק תצליחי, אמן

ronali3

New member
תודה..ושאלה נוספת ../images/Emo13.gif

איפה אני יכולה לקנות בת"א לק לבן לפרנץ? שיהיה עם מברשת דקה? ולא יקר חשבתי של וואו קוסמטיקס / מיי קוסמטיקס אבל הבעיה היא שבילי להגיע לאזור הזה זה סיפור אז מישהי יודעת בוודאות אם מוכרים שם לק לפרנץ עם מברשת דקה?פשוט לא מצאתי בסופר פארם
תודה!

למעלה