מני התחלות

SpringeR

New member
מני התחלות

אני לא יודע איך בדיוק לקרוא לזה.. אני מרגיש מועקה כבדה אני אפילו לא בטוח אם זה בגלל השירות או לא.. בעצם אולי זה מתופעות הלוואי של השירות כמו לא להיות בבית שבועות.. או להיות רחוק מכל הדברים. אני מרגיש כאילו הכל היה מסודר עד לשירות בעצם מהרגע שנגמר בית הספר עד לתחילת השירות הרגשתי שהעניינים רק מסתדרים. עד שהגיוס כאילו שם את החיים בפוס. ועכשיו התחיל הבלגן. הטירונות עברה בסדר אפילו בזיקים. ועברתי קורס והיה סבבה אחת האווירות הכיפיות. ועכשיו אני בסדיר בעובדה. (90 ק"מ מאילת, למי שלא מכיר) - אני גר במרכז. אני מאמין גדול בהתגברות על קשיים וגם הגיוס לצה"ל חשוב לי אני מאמין שכל סוג של שירות חשוב אז כל מה שהקשה עלי בטירונות אמרתי "נו זה צבא" כל מה שהיה קשה בקורס "קדימה זה צבא ועוד יש תנאים יותר טובים מהטירונות" יכול להיות שזה היה סוג של הדחקה כי פשוט כל ההרגשות הכבדות נפלו עלי עכשיו. התחלתי את הסדיר צריך להתחבר עם עוד אנשים חדשים, צריך לעשות הסמכה ארוכה(ללמוד הרבה), עדיין חרא יציאות. אני יודע שזה עובר, אני יודע שכל ההתחלות קשות. אבל יש לי תחושה של מצברים מרוקנים. בסוג של מטאפורה: אני כאילו נמצא בעמק ויודע מה יש מעבר לגבעה אבל אין לי כוחות בכלל לעלות עליה. ביינתים יש לי קצת בית להסתדר על עצמי וחג שמח

disturbed fairy

New member
היי

נשמע שקשה לך עכשיו, אבל מכו שאמרת, כן, כל ההתחלות קשות, במיוחד במסגרת שהיא כ"כ שונה מ כל מסגרת אחרת שהכרת בחיים שלך, יש המון למה להתרגל, ולכל אחד לוקח משך זמן שונה, אתה רק בתחילת השירות אני מבינה וכמו לכולם- ייקח לך זמן להשתפשף, כן הדברים משתפרים עם הזמן, והפז"מ, לאט לאט אתה מתרגל ופשוט זורם עם זה עד לסוף, צה"ל זו בהחלט מערכת שיכולה לרוקן מצברים לכן כל הזדמנות שיש לך תעשה דבירם שימלאו אותם קצת, עם זה להשלים שעות שינה או להיות עם אנשים מהבית שאתה מתגעגע אליהם, או סתם לשמוע מוזיקה ולהרגע [גם בבסיס], או לעשות איזה משהו כייפי, רק ככה שורדים בצבא, מנצלים את המעט זמן שיש בבית- כדיי לנוח ולמלא מצברים. היציאות ישתפרו וגם התנאים והיחס אליך.. נשמע שלמרות שקשה לך עכשיו יש לך הרבה כוח, ואמונה בעצמך, ובזה שצריך לעבור את זה.... יהיה בסדר, המשך חג שמח!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פתאום מתחילים..

נדמה שכמה שאת רוצה, כמה שיש מוטיבציה, משהו מושך אותך אחורה בכל זאת.. שפתאום אתה לא יודע איך להתמודד עם כל ה"חדש" הזה.. אנשים חדשים, לימודים חדשים.. ואתה לא בטוח שיש לך את כל הכוחות.. אביב יקר, לפעמים לא יודעים שיש את הכוחות, עד שלא מנסים.. ואולי זו רק הגבעה נראית נורא גבוהה ותלולה, וכשתתחיל לעלות, תראה שהיא לא כל כך תלולה, לא כל כך גבוהה.. מאחלים לך בהצלחה בהמשך, ומזמינים אותך להמשיך ולשתף על המצב בבסיס..

למעלה