מנכ"ל אלו"ט ב-
אנשים

מנכ"ל אלו"ט ב-../images/Emo43.gif אנשים

צביקה עידן, מנכ"ל אלו"ט (האגודה הישראלית לילדים אוטיסטים) יתארח בפורום אוטיזם ואספרגר ב-21:00 וישיב לשאלות בנושא אגודת אלו"ט ופעילותה למען האוטיסטים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=612&msgid=108779453
רוצים לזכות בכרטיסים להקרנה חגיגית של הסרט "3:10 ליומה"? כל מה שעליכם לעשות הוא לספר לנו בפורום סרטים וקולנוע - כיצד יצאתם מגדרכם ועשיתם משהו יוצא דופן במיוחד עבור אחד החברים שלכם? עשרות כרטיסים יחולקו לזוכים המאושרים! הכנסו לשרשור לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=108807260
רוצים לזכות בספר הילדים הקסום חתול לילי מאת יואל כהן, בהוצאת ´מטר´? הצטרפו לתחרות בפורום להיות הורים ושלחו אלינו תמונות מדהימות של הילדים עם חיות המחמד שלכם. התמונה הכי שווה תזכה את המצולמים בפרס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=108806694
רוצים את הסינגל החדש של דנה אינטרנשיונל? השתתפו בפעילות בפורום פופ ישראלי ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=108841603

אני במקרה ביקרתי פה,../images/Emo205.gif

וראיתי את הודעה זו שלך, יש לפייטסטאר קומונה?O= כי בדקתי והיה די נטושה סו... ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיי גם אני שומעת פייטסטאר.

טוב נו. לפחות חרשתי עליהם לפני שנתיים וחודש שרק יצא הדיסק הקודם אומשהו
האמת עוד לא שמעתי את החדש

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo2.gif

החדש מעולה!!!!11 אם את רוצה אני אשלח לך... ובואו כבר לקומונה

MyUsedRomance

New member
Mayday Parade - Black Cat../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

השיר היחיד שלהם שהוא רק 2 מילים בכותרת, יש להם שיר עם 23 מילים בכותרת!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא נכון ../images/Emo12.gif

Mayday Parade - Jersey Mayday Parade-Jamie All Over Mayday Parade - Ocean And Atlantic Mayday Parade - Take This To Heart Mayday Parade - Miserable At Best Mayday Parade- One Man Drinking Games Mayday Parade - Your Song Mayday Parade- Champagne's For Celebrating ויש עוד כמה
עכשיו עשית לי חשק לשמוע XD

MyUsedRomance

New member
לא נכון../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

Mayday Parade - You Be The Anchor That Keeps My Feet On The Ground, I'll Be The Wings That Keep Your Heart In The Clouds מה עם השיר הזה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יודעת שיש מלא שמות ארוכים..

אבל אמרת שזה השיר היחיד שלהם עם 2 מילים אז הראתי לך שיש עוד מלא עם שמות קצרים חחחחחחחח

MyUsedRomance

New member
אה../images/Emo122.gif../images/Emo135.gif

אבל זה באהת היחיד עם שני מילים מהאלבום
ואני מכירה רק מהאלבום|מסופק| אניוואי, מה זה יור סונג? אני לא מכירה אותו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא יודעת..

אני לא זוכרת שמות של השירים שלהם וזה.. סתם העתקתי חלק מהרשימה שיש לי. פשוט יש לי על המחשב כמה שירים שלהם וזה לא להקה שאני מעריצה - זה משהו שסתם שמשעמם ואין מה לשמוע אז שומעים XD

shiraz cohen

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי ככה. ../images/Emo122.gif

אוווווו את חייבת לשלוח לי את השיר הזה!

xXx Lilo xXx

New member
Timberland ft One Republic - Apologize../images/Emo29.gif

שאלה.... אממ חשבתי שלא אמורים לשרשר לתפוז אנשים מודיע [בכתום], אז מותר?

אוקיי, ככה../images/Emo28.gif

ביום שני משרשרים לתפוז מודיע כתום. ביום חמישי משרשרים לתפוז פורומים כחול. לכל השאר לא צריכים לשרשר

mcfly danna

New member
../images/Emo207.gifרע לי...

היה לי יום מש ממש רע... רצנו 12 דקות וכמעט התעלפתי כי בקושי נשמתי ובד"כ אני רצה טוב ואז המורה אמרה לי שאני צריכה לא לרוץ ביום חמישי, אבל אני אוהבת לרוץ! וזה סתם עיצבן אותי... והיה לנו שיעור במורשת, והמורה ה*&&*%^$% נטפלת אליי, כולם מדברים צועקים ומרביצים אחד לשני, העיקר כשאני מבקשת מחברה שלי דבק היא צורחת עליי! ה&^%^%$$ אמן שתיחנק ויכנס לה נעץ לעין... ובגלל שהיא מסתכלת עליי כל הזמן אז אני עשיתי לה עינים כאלה של שינאה ואז היא גם חייבת להגיד משהו בנידון.... אני כ"כ כ"כ כ"כ שונאת אותה, ואמא שלי אמרה לי שאני לא צריכה לשים לב אליה, היא מטומטמת והיא נהנית להתעלל בי... וואי, כמה זה עוזר הא?! ובשיעורי גיטרה המורה המוזר הזה מבזבז חצי שיעור על לכוון את הגיטרה שלו, וכשהוא לא עושה את זה הוא ישר מלמד כזה מהר, בנוקשות , בלי לנסות להסביר לקשת-קליטה כמוני... אני ממש מצטערת על החפירה... אבל חיבוק? מישהו?

למעלה