מנכ"ל הדואר שוקל קריירה בסטנדאפ?

אלכסרע

New member
מנכ"ל הדואר שוקל קריירה בסטנדאפ?

מנכ''ל הדואר: עד תחילת החודש הבא כל החבילות יגיעו תוך 48 שעות מהמטוס ללקוח

דני גולדשטיין, מנכ"ל הדואר, חשף נתונים מעניינים בוועידת ה-e-Commerce של "כלכליסט": לדבריו, בכל יום נמסרות בין 300 אלף לחצי מיליון חבילות מחו"ל, הודות להרגלי השופינג של עם ישראל. בנוסף, התחייב שחבילות יגיעו ללקוחות תוך 48 שעות
גולדשטיין התייחס להשקת מרכז מיון חדש במודיעין בחודש שעבר, בו 250 עובדים, שמטרתו להתמודד עם כ-100 מיליון חבילות הצפויות להישלח מחו"ל עד 2020. אף כי המרכז עדיין נאבק בחבלי לידה לוגיסטיים, הבטיח גולדשטיין שעד תחילת החודש הבא יגיעו החבילות "תוך 48 שעות מהמטוס ועד הלקוח". את המרכז מתגברים גם 320 מרכזי מסירת חבילות שאינם סניפי דואר, במטרה לצמצם את זמני ההמתנה בסניפים ואת זמני מסירת החבילות לצד אפליקציה לזימון תור. "הורדנו את זמני המתנה בסניף ל- 9.6 דקות בממוצע, גם אם אתם חווים חוויה בעייתית אנו מתחייבים גם את זה לשפר. אחד הדברים החשובים אנו לא מדברים עליכם בתוך חבילה אלא בתור לקוח".

liranmelzer

New member
אני מזכיר לך שהדואר מאבד רק 2,400 חבילות בשנה

ומדואר כל כך מפואר אני מתפלא שייקח לו כל כך הרבה זמן - 48 שעות זה המון, למה לא שעתיים?

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, אבל נחיה ונראה

כיום הם לא עומדים בעומס; בחודשים האחרונים חיכיתי גם שבוע ויותר מרגע שחבילה נחתה בישראל ועד שהיא נחתה אצלי בסניף הדואר... הלוואי שהמרכז הלוגיסטי הנ"ל יוכיח את עצמו ויצליחו לעמוד במשימה.

Sanchez

Member
מישהו בדואר החליט להאכיל קש את כל מדינת ישראל...
כנראה שיש לו המון סיבות לזה.
אני חושב למשל על:
רצון להגדיל את כח האדם.
רצון להעלות מחירים של שירותי הדואר.
רצון להראות לכולם שהדואר קורס ולא עומד בעומס.
רצון להראות למנהלים הבכירים/שרים, שאין להם מושג בקבלת החלטות.
סתם לא בא להם לעבוד (קשה).
ואני בטוח שיש להם עוד כמה סיבות "טובות" לא לחלק לנו את הדואר כמו שצריך.

טלי5555

New member
נראה לי שזה אמיתי

חבילה שהזמנתי מארה"ב הגיעה אתמול למרכז המיון החדש במודיעין.
שיערתי שתגיע אליי מתישהו בשבוע הבא.
להפתעתי הבוקר קיבלתי סמס שהיא ממתינה לי במרכז המסירה.

trilliane

Well-known member
מנהל
המרכז החדש במודיעין בהרצה בחודש האחרון; מנכ"ל הדואר אמר*

שמרגע שחבילה מגיעה היא כל הזמן בתנועה כי אין להם מחסנים והם מוצפים בחבילות, חייבים לשנע אותן הלאה.

* בדיון ועדת הכלכלה בכנסת ב-29/5. צפיתי בו. היה מעניין.

למעלה