מנכ"ל החברה

מנכ"ל החברה

שלום לכולם.. אני עובדת בחברה מסויימת כבר שנה וחצי, במסגרת התפקיד שלי כמעט הכל נופל עליי, שימור לקוחות, קשר עם לקוחות פוטנציאלים, תיאום לו"ז למנהל השיווק, הצעות מחיר, התמודדות קשה ביום יום. אני לא אוהבת להעיד על עצמי אבל באמת שאני ראש גדול ומשקיעה את כל כולי ונשמתי, נשארת המון שעות נוספות. עושה כל מה שצריך ואף יותר מזה יש לי תחושה שהמנכ"ל של החברה הוא די "לא מחבב" אותי בלשון המעטה יחד עם זאת הוא מטעה. מצד אחד-עושה לי פרצופים כל הזמן, רואה אותי ונושם "נשימת עצבים", מחייך לכולם ואומר בוקר טוב ורק לי לא שאני נכנסת אליו בנוגע לדברים הוא קודם כל תוקף אותי ורק אח"כ מקשיב ומבין. מצד שני - שבוע שעבר היו שיחות חתך בשחיה הוא הרעיף עליי שבחים בלי סוף וטען שאין כמוני והוא מרוצה ובלה בלה בלה.. שמחתי, יום אחרי זה הוא שוב העיר, כעס, . יש לי חשש שאני עומדת להיות מפוטרת.. אני יודעת שמשהו אצלי לא טוב לו ולא יודעת מה..כי ששאלתי בשיחה הוא אמר שכלום.. מה דעתכם?

אולי

את לא שמה לב שגם לאחרים הוא מתנהג כך? אם הוא לא היה מרוצה ממך, ממזמן הוא היה מפטר אותך. זה זהוא אומר שהוא מרוצה מעבודתך, זו נקודה לזכותו. אם הוא ישעה לך פרצופים, תשאלי אותו: קרה משהו? עשיתי משהו לא בסדר? תתני לו לדעת שאת שמה לב לפרצופים שלו. תראי שעם הזמן - הוא יפסיק. אולי הוא לא מודע למה שהוא עושה.

אביבקיץ

New member
אולי את עובדת טובה, והוא לא אוהב אותך.

זה לא סותר. אולי הוא אומר לך שבחים כי את עושה את עבודתך טוב, אבל משהו באופי שלו לא מתחבר לאופי שלך. לא נראה לי שיש מה לעשות. תתרגלי לזה שלא כולם אוהבים אותך, ולפעמים יעשו לך פרצופים. אבל אם היחס שלו מבחינה מקצועית הגון - אפשר לחיות עם זה.

הבעיה היא לא לא שהוא אוהב אותי

הבעיה היא שלפעמים הוא מגזים, אני שמה לב למה שקורה פה עם העובדים האחרים וגם עשיתי "סקר" קטן.. הבוס הישיר שלי לא מכחיש את זה שלמנכ"ל יש משהו נגדי.. אני אתן דוגמא : יום אחד הייתי צריכה חכתוב מכתב לללקוחות, הכנסתי לו את המכתב שיאשר אותו. הוא קרא התחיל להתעצבן את לא יודעת לעשות כלום, מכתב פשוט את לא מצליחה לכתוב, אני אכתוב את זה , אשלח לך ותפיצי. שלח אליי את המכתב ההבדל היחיד בין מה שאני רשמתי למה שהוא רשם היה בסיום המכתב. הוא רשם תודה ואני רשמתי בברכה. אז מהו לא בסדר, אבל בשיחה הוא רק שיבח ושיבח ופילו חייך , שניה אחרי זה שוב הפך את עורו. ואביב קיץ-אני ממש לא מחפשת שכולם יאהבו אותי. אני רק מנסה להבין את הבעיה.אם יש בכלל.

יכול להיות

יכול להיות שהוא חושש ממך, יכול להיות שהוא מצפה ממך להרבה, יכול להיות שאת מזכירה לו את אשתו השלישית שבגדה בו עם גיסתו השביעית. עד שלא תפתחי איתו את העניין, לעולם לא תדעי. כן זה מפחיד לעשות שיחה כזאת, מצד שני פחד מעולם לא היה סיבה טובה לעשות או להימנע מפעולה כלשהי. אני מציע לבקש שיקדיש לך זמן לשיחה, עדיף מחוץ למשרד. חשוב מאוד להקפיד בשיחה כזו לדבר על איך שאת מרגישה ולא לצאת בהאשמות: "כשאתה נכנס למשרד ולא אומר לי שלום בבוקר זה גורם לי להרגיש......" מערכות יחסים זה דבר מורכב ותקשורת טובה היא אחד מהמפתחות החשובים להצלחתן. אם תרצי עוד טיפים על איך לנהל את השיחה, את מוזמנת לפנות אלי. יובל

למעלה