מנל הפורום

simon2492

New member
מנל הפורום

איך פרסמת את הפורום? אני רוצה לפתוח פורום של סקורפיונס ולא יודשע איך לפרסם... אם תעזור אני אמשח.

M e n s R e a

New member
כמה דברים

קודם כל, לא ממש הייתי צריך לפרסם את הפורום, לאור העובדה שהתחלתי לנהל אותו רק לפני כ-8 חודשים, כ-5 שנים לאחר שהוא הוקם. קדמו לי מנהלים מצוינים, ומדובר בלהקה בעלת מעריצים רבים, כך שאנשים נוטים גם למצוא את הפורום בעצמם, כאשר הם נרשמים לתפוז, או מחפשים מידע על הלהקה. בתפוז, אחד מהפורטלים היותר פופולארים בארץ, אין אפשרות באופן עקרוני לפתוח מיד פורום, אלא שיש לפתוח קומונה קודם לכן. אתה תצטרך לפנות לאנשי תפוז ולשוחח עימם על כך. אפשר לפרסם פורום בפורומים אחרים (עדיפות לכאלה שקשורים לענין, כלומר של רוק, מוסיקה וכו'), ואפשר גם דרך תפוז אנשים מודיע, כשהפורום/קומונה יפתחו (וזה גם משהו שהם אחראים עליו) וגם בפורום מומלצים בתפוז, שאחראי על דף הבית, ונוטה בעיקר להתעסק במה שהכי פופולארי ומיינסטרימי, כך שאתה יכול לקוות שאפשרות זו רלוונטית, כשמדובר על פרסום להקת רוק שאינה בשיא כוחה, ולא באיזו אפליה/יחסי רוב מיעוט/נשים גברים וכו'.

M e n s R e a

New member
הנה, אתה יכול לראות כאן:

פורומים חדשים בתפוז אנשים. ככה הם מפרסמים פורומים חדשים.

simon2492

New member
אז אתה בעצם אומר

שקודם אני צריך לפתוח קומונה, להוכיח שהיא מצליחה ואז לדבר עם ההנהלה ולבקש פורום?

M e n s R e a

New member
כן

אני לא הכי מתמצה בזה, כיוון שאני כאמור קיבלתי לניהול פורום כבר. יש אפשרות בעמוד הבית לפנות לתפוז. נסה אותה, והסבר להם מה אתה רוצה. אם תהיה בעיה, אמור לי, ואצור איתם קשר בשבילך או משהו, אבל עדיף שאתה תדבר איתם קודם, מן הסתם. וכן, באופן עקרוני-אמורה להיות קודם קומונה

weird dust

New member
לא חייבים קומונה

בשביל לפתוח פורום בתפוז צריך לכתוב מכתב לתפוז (דרך האתר) ושם להגיד איזה פורום ומה מיוחד בו ולמה הוא יצליח. אם קומונה מצליחה זה טוב כי אז כבר יש מצא מוכן אבל בעיקרון לא חייבים. אחרי זה יש ראיון בתפוז ואז מחליטים. לא מסובך אבל לא פשוט כמו בפורמים קטנים יותר או פתוחים יותר. חשוב לציין שניהול פורום הוא מגיל 16 ומעלה!

M e n s R e a

New member
בד"כ כן חייבים קומונה

יכול להיות שפורום שעוסק בנושא שנמצא בקונצנזוס/במיינסטרים לא חייב להתחיל מקומונה.

weird dust

New member
כשאני פתחתי פורום לא היה צריך

גם כשזה נפתח לא היה צריך ואני זוכר אותו בהתחלה, בדעיכה ואח"כ בהתחדשות. יכול להיות שדברים השתנו מאז...

למעלה