מנסה את מזלי שנית...

טל390

New member
מנסה את מזלי שנית...

שאלתי לפני כמה ימים שתי שאלות אבל לצערי לאף אחד לא בא לענות לכן אני מנסה את מזלי שנית. (אתם לא חייבים לי כלום אבל אם תענו..סבבה, ותודה). 1.האם מתוכננים קרבות איגרוף וכד' במסגרת המכביה בחודש הבא? 2.כמה סיבובים יש באיגרוף מיקצועני ברמות הגבוהות? וברשותכם שאלה נוספת, האם ישראל יוצגה איפעם באיגרוף באולמפיאדה? תודה.

MikeTyson

New member
2.

אי אפשר לקבוע אותם סיבובים בתחרויות איגרוף מקצועני ברמות הגבוהות. ההחלטה בידי המתאגרפים והאמרגנים... יכול להיות שזה יהיה 12 סיבובים יכול להיות 10 ויכול להיות גם 8 שזה במקרים נדירים ברמות הגבוהות. אבל כל סיבוב ה-3 דקות. ואני חושב שייצג את ישראל באולימפיאדה איזה מתאגרף ערבי שהגיע לרבע גמר לא?

מתארגפים ישראלים ייצגו בעבר...

באולימפידה אני חושב באולימפידת סיאול.... אגרוף חובבני כמובן... יניב

באוליפידת סיאול....

יהודה בן חיים יצג את ישראל הבן שלו מתאמן אצל רענן טל. יניב

BROWN BOMBER

New member
מתאגרפים ישראלים באולימפיאדה...

לאולימפיאדות האחרונות לא הגיעו מתאגרפים מישראל. האחרון היה באולימפיאדת אטלנטה ושמו היה וויצ'סלב ניימן. הוא הפסיד כבר על הקרב הראשון למתאגרף רוסי עם אני לא טועה. מה שכן אותו אחד זכה במדליית זהב או כסף. אני לא יודע בדיוק...

joker89

New member
אהם

יהייה קדטים ונוער אולי במכביה? ובקשר לאולימפידה..בטח! נדמה לי יעקב שמואל קוראים לו!הוא לקח מקום חמישי!

joker89

New member
שאל את דרוקמן...

ויימן היה שלישי באירופה...הוא יתאמן בעזריה נ.ש.ר והיה טופיק אחד ערבי מישראל שלישי באירופה

BROWN BOMBER

New member
אין לי איך לשאול את דרוקמן...

אני לא ביקרתי בעזריה מאז 1996. טאופיק עומנם היה בנבחרת אבל הוא מעולם לא השתטף בקרב עולימפי. לדעתי הוא מתאים יותר למקצוענים. ידוע לך עם הוא עדיין מתחרה?

joker89

New member
תשובה

דיברתי שטופיק היה באליפות אירופה שלישי... טופיק עכשיו הוא שומק במועדון גדול בחיפה דמה לי..לפעמים הוא בא לכפר יסיף לעשות ספארינגים...איזה גדול הוא ניהייה..העלה במשקל הבחור אבל הוא נחמד כזה שיחק עם ילדים בזירה הקטנה שם.קיצר לא נדמה לי שהוא פעיל עוד בתחרויות...אולי הוא יהייה באליפות ישראל לבוגרים.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo127.gifצודק בהחלט...

דרוקמן הוא לא בדיוק האדם שהייתם רוצים להזמין לארוחת יום שיש...

dardale1

New member
אתם לא מתביישים ? זה לא שואלים

שלמה ניאזוב השופט שלכם. אהרון יעקובשוילי. יעקב שמואל. ניימן. חשבתי שאתם מכירים את הענף בארץ.

joker89

New member
אויי שחכתי את שלמה

הוא עלה בגיל 8 או 9 מרוסיה ועכשיו הוא גבוה באיגרוף המקצועני בארץ בתפקיד ניהולי

למעלה