מנסה בשנית....

מנסה בשנית....

לפני מס' ימים העלתי כאן את העוגה הראשונה שלי, אבל פרט לתגובה אחת, לא קיבלתי התייחסות וביקורת...חבל.. מנסה שוב...אולי...
 

brownie65

New member
עוגה מתוקה מאוד! כל הכבוד לך!

שפספסתי אותה בפעם הראשונה.
 

michahz

New member
העוגה חמודה מאוד. בפעם הבאה כשאת

מצלמת תני כבוד לעוגה. לצלם עם רקע (מפה או חתיכת בד), להוציא מהקרטון, לנקות את הבסיס(נראה שנמרח שם קרם שוקולד או פירורי שוקולד). חבל לא להשקיע עוד קצת בצילום. (מקווה שזה בסדר שהערתי)
 
ההערה בהחלט במקום..

רציתי מאוד להניח את העוגה על משטח יותר "מכובד" ומקושט, אבל פחדתי שהיא תתפרק לי...איך אפשר להעביר את העוגה למשטח נקי??
 

michahz

New member
אני שמה את העוגה לפני הציפוי על

המשטח המצופה שלי (בד"כ קאפה שקונים בחנויות יצירה) ואז זה יציב ואפשר להעביר ממקום למקום.
 

t a l talim

New member
עוגה מתוקה! מתנצלת שפיספסתי...

וכמה הערות בונות- - המשטח הלא מטופל "מנמיך" מאוד את העוגה- דמייני לך את אותו פילון בדיוק על משטח עטוף בטפט יפה, או על מצע דשא ירקרק מבצק סוכר... משנה המון! - נסי לשמור יותר על נקיון העבודה- על הגוף ישנם כתמים מהעוגה- ניתן גם לנקות כתמים כאלה במעט מים, אם הם קורים. עוגה מתוקה!
 

Hun1

New member
עוגה חמודה מאוד

מה הגודל שלה? היא נראית מאוד גדולה.
 
תבנית של חצי כדור

בקוטר 20. היא יצאה יחסית גדולה (כמות מלאה של עוגת מקופלת ).
 

DOLPHINREEF

New member
יופי של פיל פילון ../images/Emo19.gif

יופי לעוגה ראשונה וכבר קיבלת הערות בטוחה שבעוגה השנייה יהיה קל יותר,
 
את הראש עשית עם בצ"ס?../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

וכמה צבע הוספת? חחח.....זה המוווווווווווווון!!
 
למעלה