מנסה ולא מצליחה

עתיד999

New member
מנסה ולא מצליחה

ערב טוב. לאחר שומנה שנות גרושים, עם שלושה ילדים איתי בבית, בדירה שכורה, ללא רכב כדי שתהיה לי ניידות,ולאחר ניסיונות כושלים למצוא זוגיות,אני שואלת איך ניתן לבנות חזון מתוך המציאות הזאת? מה שספרתי אלו הם התרוצים,או הסיבות שבגללן לא מתקרבים אלי גברים. איך אני יכולה להעזר באימון כדי לקדם את חלומי של פרק שני בחיי? מה מומלץ לעשות? אני פתוחה להקשבה. תודה. לילי

פרק ב'

הי עתיד999, אכן לא פשוט להתגרש ולגדל שלושה ילדים בדירה שכורה וללא רכב. כל אלה מצביעים על הכוחות שלך ועל ההתמודדות האמיצה שלך עם תנאי חיים לא פשוטים. את מספרת שגברים נמנעים ליצור זוגיות בשל התנאים הפיסיים ושאת רוצה זוגיות. יש לך חלום של פרק ב' בחייך ולכן אימון יתמקד בך- במה שאת מביאה למערכות היחסים, ביכולת שלך לעשות שינוי בהתנהלות שלך עם גברים. חזון שיוצרים הוא יצירת מציאות חדשה, מעבר לזו הקיימת. החזון שלנו רואה רחוק, מעבר למגבלות, תמונה עתידית שאנו מחליטים להתחייב אליה. חזון שאנו יוצרים יוצא מנקודת מוצא שאם נתחייב, נהיה מוכנים לעשות עבודה ולשנות גורמים מעכבים בנו ובסביבתנו תוך חיזוק המשאבים הקיימים, נוכל להשיג את מבוקשנו. פנייה לאימון היא אמירה לעצמנו, שאנו מתחייבים לעצמנו לעשות מה שנדרש כדי להשיג את המטרה. באופן אישי, אני בהחלט מאמינה שאם לשלושה ילדים יכולה למצוא זוגיות בריאה וטובה למרות הקשיים. זה מחייב התגייסות לתהליך והבנה שמשהו צריך להשתנות בדרך שבה את מתנהלת, מול עצמך, מול הסביבה שלך ובפגישות עם גברים. חלק מהתהליך של האימון כולל בירור מעמיק שמאפשר לזהות את החסמים מחד ואת הכוחות שלך מאידך. אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

ogold1

New member
תקווה

היי קראתי את דברייך ואני מבינה לליבך. קשה להיות אם חד הורית בדירה שכורה, לא למצוא זוגיות ולחוש תסכול וכישלון אישי בכל תחום. אך הכל ניתן לשינוי. הכרתי אנשים שהיו בשפל המדרגה. אנשים ללא תקווה שאיבדו מזמן את הניצוץ בעיניים.. אך בעזרת סיוע נכון הם התקדמו ופרחו ושינו לחלוטין את הגישה לחיים ואת איכות חייהם. ממש מהקצה לקצה. בעזרתו של מאמן טוב שיגלה את חוזקותייך ויסייע לך לפתח אופטימיות וראייה חיובית את תראי שחייך יכולים להשתנות מהקצה לקצה. בעזרת האימון האישי ניתן לחזק את הביטחון העצמי, את ההערכה העצמית ולבנות חיים שלמים, מאושרים ולחיות מתוך התלהבות וריגוש ולא מתוך ייאוש. את ראויה לחיים טובים ואני בטוחה שתזכי להם. בהצלחה!

../images/Emo23.gifחזון זוגי

היי לילי, את שואלת איך ניתן לבנות חזון מתוך המציאות בה את חיה, וזה מה שטוב ויעיל בחזון. הוא לא יוצא מתוך המציאות שלך אלא מתוך הרצונות, השאיפות, החלומות הכמוסים שלך- אלו שאולי לא העזת לספר גם לעצמך. החזון מכוונן אותנו, נותן מצפן וכיוון כשנראה שהעניין אבוד. אימון יכול לסייע לך בהתחברות אל אותם דברים שאת רוצה לחוש בזוגיות, אל אותם דברים מהותיים שאת רוצה בחייך, עם ובלי זוגיות, האימון יוכל לסייע לך להגיע אל הזוגיות לא כחצי המחפש את החצי השני, אלא כאחת שמחפשת עוד אחד. הייתי רוצה לשאול אותך- האם בתוך שמונה השנים הללו חווית תקופה של שלמות עם ה"לבד"? האם את חווה שמונה שנים של חיפוש אחר בן זוג? אשמח לשמוע את תשובותייך ולשמוע את דעתך, דבי.

למעלה