מנסה ולא מצליחה

sushi123

New member
מנסה ולא מצליחה

קודם כל שלום. הייתי צריכה למצוא לי שם דבילי כדי לכתוב כאן :) הכל תפוס אני כבר מנסה דיי הרבה זמן (כמעט שנה)להכנס להיריון שני אך לצערי ללא הצלחה. כל החברות שלי שניסו להכנס להריון בתקופה האחרונה כבר בהיריון. אני מאוד שמחה בשבילן כמובן, אבל העיניין התחיל להכניס אותי ללחץ וכידוע לחץ זה לא דבר טוב. חוץ מזה שהילדה כבר גדולה (שנתיים וחצי) וצריכה אח\אחות... ניסיתי את הערכה, יש ביוץ ו"ניצלנו" את הימים האלה אך המחזור כל הזמן מאכזב מחדש. קורה לאילו מכן שבמצבי, שדווקא בתקופה הזו פיתאום המון נשים בהיריון, יש להן בטן כזו יפה... או שדווקא שיוצאים החוצה צריכים לעבור דרך חנות לביגדי הריון. כמו חוק מרפי כזה... או כשדווקא בימים של הביוץ, פיתאום חולים, הילדה חולה, רבים עם הבעל וכו'. אולי תוכלו לעזור לי להוריד את הלחץ כדי שאוכל לחיות... תודה זהו....

sushi123

New member
הגזמתי קצת במשפט האחרון...

הכוונה רק להוריד את הלחץ אני חיה לא רע דווקא :)

פוקית27

New member
וודאי שזה קורה,ולפי דעתי רק אלו ש-

חוות את שה מבינות את הלחץ הבילתי נשלט ,האכזבה והיאושץ. בדיוק מהסיבות האלה וכמובן בזכות פוג ומעין הוקם הפורום הנפלא הזה שעוזר ותומך בימים הקשים יותר והקשים פחות. יש פה המון הבנה ,
ים ועיניים קוראות. אין ספק שהגעת למקום הנכון, מאחלת לך הקלטות ושהיה קצרה בפורום הזה.

פּוֹנְג

New member
קורה לכולן. אבל זה לא ממש מעודד ../images/Emo13.gif

גם אני כל הזמן נתקלת בהריוניות, בסרטים על הריון בכתבות בעיתון על הריון, וכאילו אין שום דבר אחר בעולם חוץ מהריון
אפילו אתמול ב"מלך השכונה" בטלוייזיה פתאום הם שם עוכבים אחרי הביוץ.
ולצערי, גם לי אין פטנט להוריד את הלחץ. אולי לדבר על זה, אפילו כאן. ברוכה הבאה.

28קטנה

New member
כידוע חברות הן מקדם היסטריה ידוע

זה זמן מצוין להתקשר לחברות הרווקות המסכנות שלך ולספר על קסמי הנישואין ועל האושר הגדול... סתם, סתם, אני קצת מגזימה, את פשוט צריכה להוריד את מינוני הלחץ הנפשי שכידוע לא תורם, תמיד יש אנשים יותר מסכנים ממך...ראי דוגמת חברות. אני למשל מתאווררת להפליא בעבודה ובין חברים שלא יודעים כלום. אני משתדלת להפחית חשיפה למצבי לחץ. יהיה בסדר יקירתי! מקסימום יהיה קצת רווח לאח -אחות , תחשבי חיובי - יהיה לך יותר קל עם שניים כשאחד קצת יותר גדול.

tulila

New member
מנסה לעודד אותך

קראתי את ההודעה שלך ומאוד חשבתי עליך מכיוון שאנחנו מנסים כמעט שנה להכנס להריון ראשון וכל מי שסביבי לפחות 5 בנות שאני מכירה בעקיפין או בישירין נכנסו להריון או שילדו כבר. אגב איך היה בהריון הראשון? נכנסתם מהר להריון? לא שזה קשור כל-כך אבל אם לקח לכם אז הרבה זמן אז אולי אתם צריכים לפנות לרופא הנשים שלך ולהתייעץ איתו או למומחה בתחום. אני פניתי לייעוץ ואני בבדיקות בחודשיים האחרונים... וכל זאת כי אצלי הביוץ הוא יחסית מאוחר (ביום ה20-21) ולכן קשה לי להכנס להריון אז הרופא נתן לי איקאקלומין בשביל הקדמת הביוץ. החודש זה עבד אבל לא נכנסתי עוד להריון, צריך רק סבלנות... בסוף זה מצליח... ואגב עצה לי אלייך תנסי לדבר על זה כמה שפחות ופשוט תרגעי. ובזמן הביוץ אתם חייבים להיות ביחד ולשים את הילדה אצל ההורים או למצוא לה סידור... תגידו שאתם רוצים קצת חופש ורוצים להסתובב אבל בעצם תהיו בבית ותנצלו את חלון ההזדמנויות. מקווה שעודדתי אותך טלי

למעלה