מנסה לאלתר סלט - אשמח לעזרתכם
בזמן האחרון אני לא מתעצל ונוסע ליפו לקנות ירקות ופירות.
לא מצליח להבין למה יש פער כל כך גדול בין הסחורה בחנויות של יהודים לחנויות של ערבים ביפו.
בכל אופן - התוצרת כל כך יותר טעימה ו"אמיתית" שנמאס לי ואני סוחב על הווספה רימונים, עשבי תיבול, חצילים ובמיוחד אהובים עליי תפוחי אדמה מלאים בחול.
מהתפוחים האלה אני עושה את הפירה הכי טעים שעשיתי בחיים שלי. בכמה רמות מעל כל מה שהכרתי עד היום.
החלטתי להכין להדלקת נרות סלט עם תפוחי האדמה. כרגע יש לי בראש 3 מרכיבים ואני מחפש עוד משהו שישתלב טוב וגם רעיונות לרוטב שיתאים לסוג הסלט.
אז מה שיש לי בראש עד כה:
לבשל את תפוחי האדמה על קליפתם במים עד לריכוך, לקלף ולחתוך לקוביות.
להוסיף בצל ירוק ופקנים מסוכרים
זהו - מכאן אשמח לרעיונות שלכם איך להמשיך
בזמן האחרון אני לא מתעצל ונוסע ליפו לקנות ירקות ופירות.
לא מצליח להבין למה יש פער כל כך גדול בין הסחורה בחנויות של יהודים לחנויות של ערבים ביפו.
בכל אופן - התוצרת כל כך יותר טעימה ו"אמיתית" שנמאס לי ואני סוחב על הווספה רימונים, עשבי תיבול, חצילים ובמיוחד אהובים עליי תפוחי אדמה מלאים בחול.
מהתפוחים האלה אני עושה את הפירה הכי טעים שעשיתי בחיים שלי. בכמה רמות מעל כל מה שהכרתי עד היום.
החלטתי להכין להדלקת נרות סלט עם תפוחי האדמה. כרגע יש לי בראש 3 מרכיבים ואני מחפש עוד משהו שישתלב טוב וגם רעיונות לרוטב שיתאים לסוג הסלט.
אז מה שיש לי בראש עד כה:
לבשל את תפוחי האדמה על קליפתם במים עד לריכוך, לקלף ולחתוך לקוביות.
להוסיף בצל ירוק ופקנים מסוכרים
זהו - מכאן אשמח לרעיונות שלכם איך להמשיך