מנסה לאתר את גילי24

יעלי2

New member
מנסה לאתר את גילי24

גילי24 התחתנה ב 20/9 בעדן על המים. חיפשתי הודעות של ואת סיפור החתונה אך לא איתרתי ודעות כאלו מיום חתונתה. די ג´יי שלהם היה ממקסימום מוסיקה ואני רוצה לברר פרטים. אתי א. אולי את יכולה להפנות אותי לאימייל שלה או איך להגיע אליה, אני לא חושבת שהיא נכנסה בזמן האחרון. בתודה!

גילי בתאילנד נסעה למחרת החתונה

אם אני יכולה לעזור לגבי החתונה שלה את מוזמנת לשאול אותי אתי

יעלי2

New member
תודה אתי. תפשפשי בזכורנך אם את זוכר ../images/Emo97.gif

זוכרת אם רקדו ואיך היה הדי ג´יי. תודה גדולה!

יעלי2

New member
לאתי. המון תודה. עזרת לי/לנו וכנראה ../images/Emo6.gif

גם נחסכו מאיתנו המשך החיפושים. אני כמובן (להבדיל מגילי שוודאי משוחדת משהו), את אובייקטיבית במידת מה. אז תודה גדולה.

אויש שלא תביני אותי לא נכון.

לא הספקתי לדבר עם רוני(גילי) . לא הייתי בחתונה..הוריו של בעלה שכנים שלי ופגשתי אותם למחרת החתונה בסופר והם סיפרו לי על החתונה. אז אל תתפסי אותי במילה. נסי לערוך את הבדיקות הרצויות לך. אתי

יעלי2

New member
או.קיי. ותודה על אף פי כן.

קבלתי עליו המלצות חמות וגם ראינו אותו בפעולה (למרות שזה אף פעם לא קולע בול לטעם בני הזוג). בכל אופן הוא על הכוונת שלנו - מבחינה טובה כמובן. אנחנו עדין לא ממש ישבנו לדבר איתו, אבל זה הכיוון. אגב, מדד של שכנים של הוא די אובייקטיבי אני חושבת. הם לא צריכים לייפות לדעתי, מה שהופך את המדד שלהם לדי אמין.בכל מקרה אני מקווה שגילי/רוני צריכה לחזור בימים הקרובים, כדי לשמוע גם את דעתה הקובעת (אך הסובייקטיבית והמשוחדת בטירוף).

אלונהב

New member
לגבי מקסימום ../images/Emo28.gif

הם מקסימים. אנחנו פגשנו את דרור שהוא גם הבעלים והוא היה ממש אחלה. מעבר לכך שחבר שלי בעבודה התחתן ודרור היה ה-DJ והוא היה מלא רק!!! רשמים מעולים. בהצלחה , אלונה

שמופית

New member
אנחנו ממליצים על אלעד ממקסימום

מכל הלב
רשמתי את זה כבר בעבר, אבל ראינו אותו בחתונת שישי בצהרים של חברה שלי והוא פשוט הקפיץ את האנשים והיה ממש עשר.

למעלה