האמת ? עם טיעון שכזה אין אפשר להתווכח.
יואב שניר Member 5/3/17 #1 מנסה להבין כיצד מתנהל שוק באינטרנט כיום - אשמח לקבל הסבר מדוע שפלוני אלמוני יבחר בבזק. אני ממש לא מעודכן במחירי השוק. בטוח שאין הבדלים תהומיים. לא אפרט כאן את היתרונות של הוט .. בטוח שכולם יודעים. אז למה ?
מנסה להבין כיצד מתנהל שוק באינטרנט כיום - אשמח לקבל הסבר מדוע שפלוני אלמוני יבחר בבזק. אני ממש לא מעודכן במחירי השוק. בטוח שאין הבדלים תהומיים. לא אפרט כאן את היתרונות של הוט .. בטוח שכולם יודעים. אז למה ?
D dino_din New member 7/3/17 #3 לא בטוח שכולם יודעים... ובכל מקרה, הרבה אנשים (אני בינהם) העדיפו לשלם טיפה יותר (לפעמים) מאשר להתמודד עם השירות של הוט שהייתה ידועה כאחת מנותנות השירות הגרועות בארץ.
לא בטוח שכולם יודעים... ובכל מקרה, הרבה אנשים (אני בינהם) העדיפו לשלם טיפה יותר (לפעמים) מאשר להתמודד עם השירות של הוט שהייתה ידועה כאחת מנותנות השירות הגרועות בארץ.
R rafid1 Active member מנהל 7/3/17 #4 וגם לא בטוח שכולם יודעים... שמה שהיה פעם "שירות טוב" של בזק, כיום הפך לשירות דוב בהשראת השוק הסיטונאי. כל המצטרפים לספקיוצת ה"שוק" מוותרים בעצם על זמינות טובה של שירות.   מה שדי משווה את הרמה להוט (שכעת גם זוחלים למטה במחיר)...
וגם לא בטוח שכולם יודעים... שמה שהיה פעם "שירות טוב" של בזק, כיום הפך לשירות דוב בהשראת השוק הסיטונאי. כל המצטרפים לספקיוצת ה"שוק" מוותרים בעצם על זמינות טובה של שירות.   מה שדי משווה את הרמה להוט (שכעת גם זוחלים למטה במחיר)...
C chaosblade New member 16/3/17 #9 בהחלט! השירות שמתקבל ללקוחות השוק הסיטונאי, כולל בבזק בינ"ל, רע מאוד אלא אם כן אתה "חוזר הביתה" להיות לקוח בזק, מניסיון.
בהחלט! השירות שמתקבל ללקוחות השוק הסיטונאי, כולל בבזק בינ"ל, רע מאוד אלא אם כן אתה "חוזר הביתה" להיות לקוח בזק, מניסיון.
רוב הזמן נח Well-known member 9/3/17 #5 להוט יש את התשתית הכי גרועה הכי הרבה תקלות בגלל כבלים ומחברים חלודים או עקומים שכל הזמן צריך להחליף.
רוב הזמן נח Well-known member 9/3/17 #7 השאלה היא גם במה אתה מקבל את כל המהירות הזאת מהנסיון שלי מהעבר שהייתי בהוט, קיבלתי בטורנט מהירויות עלובות לאותה תקופה.
השאלה היא גם במה אתה מקבל את כל המהירות הזאת מהנסיון שלי מהעבר שהייתי בהוט, קיבלתי בטורנט מהירויות עלובות לאותה תקופה.
יואב שניר Member 11/3/17 #8 לא. בהחלט לא בדקתי טורנט. אני רוכש מוזיקה ואפליקציות .. כך שאין לי בעיה.