מנסה להבין-מה יש בכדורגל שכ'כ ממכר

niva99

New member
מנסה להבין-מה יש בכדורגל שכ'כ ממכר

את הגברים. תופעה חוצת גבולות וזמנים. מה יש במשחק הזה שלמענו מוותרים על כ'כ הרבה (איטרקציה עם המשפחה,יציאות סרטים,בילויים). מעניין למה המשחק הזה משמש כסובלימציה?

אורזמן

New member
../images/Emo86.gifכדורגל ורגש קדום

מלחמות, קרבות, נצחונות, התרגשות, זרימת הרדרנלין בתוך הגוף . להיות כצופה מבלי להיפגע . הישרדותו של האדם הקדמון על תחומי שליטה והתפשטות לקראת שליטה נוספת. מלחמות הזירה בתקופה של הרומאים .

niva99

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שעלית כאן על כמה נק' חשובות. בנוסף לכך שהמשחק מהווה-מעין שסתום ביטחון לפריקת המתחים והלחצים... (במיגרש לגיטימי לקלל, לירוק וכו'...). מין הסתם ישנם גם דברים חיוביים (אחרת זה לא היה כ'כ פופולרי).

קארי3

New member
מזעזע אותי

שלפעמים גברים מבלבלים בן זה לבן סקס.כמו השיר ההוא" תזיזי תישבן תנענעי תתחת תראי לי מתוקה איך את עליי רותחת תזיזי תישבן תננעי הכל אני שחקן גדול אני אכניס לך גול" הוא יכניס לה גול? גול בכדורגל איך הוא נעשה? כולם יודעים שגול בכדורגל נעשה בכפייה מלאה. אז מה השיר הזה רוצה? הוא מסיט את כולם למעשי אונס למעשי סדום. מעניין למה גילה גמליאל התעלמה ממנו.

deandean

New member
שמעי את ממש טפשה

פסלת גם שחמט, דמקה, ששבש, קלפים, שחיה, מירוץ סוסים, כדורסל ועוד הרבה? אני חובב כדורגל ובחיים שלי לא חשבתי על לקיים יחסי מין בכפיה, אבל את בטח חושבת שאני סתם משקר.

aaa123

Member
היא לא פסלה שחמט דמקה או כדורגל

היא בסך הכל פוסלת דיבורים על גול בהקשר מיני ,ואני מסכים איתה.

קארי3

New member
וואלה

לא חשבתי שאתה גבר. נחמד לדעת שיש גם גברים עם הגיון טוב.

קארי3

New member
נ.ב

לוקחת את דבריי אלו בחזרה.דעתי האמיתית נמצאת אתה יודע באיזה פורום.

Vdrums

New member
זה מאוד פשוט,

בעצם גם אני מנסה להבין
זה פאקינג משעמם...

s h i r k u s h

New member
../images/Emo5.gif

באמת לא מבינה מה יש בכדורגל ולכן פעם אחת ישבתי וראיתי משחק, עזבו שלא משנה שהשתעממתי למוות, אבל גם הגיס שלי בקושי התייחס לקיומי בגלל המשחק (ואני לא רואה את הגיס שלי ואת אחותי הרבה כי הם גרים בחו"ל). אין ספק, תופעה מוזרה...

niva99

New member
מאין לך מהו גילי-וכן כל עוד נשמה

באפי-אטרקציות הן שם המשחק.

hotman10

New member
גם אני לא מבין...

למה 22 איש רצים אחרי כדור אחד.. חסרים להם כדורים? וברצינות- יש כמה גברים (אני אחד... אבל מכיר עוד) שלא "מכורים" לדורגל, אבל בגלל ה"סטיגמה"- אולי הם מתחבאים.. וכן- יש דברים אחרים שאני "מכור" להם.. (להן).

seeyou

New member
זה דומה לסרט פורנו-../images/Emo86.gif

זה לא חשוב מה שקורה - חשוב איך אנו מפרשים! אצלי זה פרוש של יחסי מין .... יש כאלו שנהנים מהמשחק (המודם) ויש כאלו מעצם החדירה...של הכדור ברשת. את יודעת שהשוער הטוב ביותר זה דפקה אישה? היא עוצרת בפנדל 2 כדורים...לא אחד

קארי3

New member
אני אישית

אוהבת דווקא את ההצלות. זה נראה לי הרבה יותר אומנותי ויש הרבה שיסכימו. דרך אגב תראה את ההודעה הקודמת שלי. וכן יש הרבה סרטי פורנו שמקשרים בן מין לכדורגל וזה למה יש כל כך הרבה מקרי אונס.

seeyou

New member
אוהבת דווקא את ההצלות?../images/Emo45.gif

חשוב מה שעושים ................אך חשוב יותר איך אנו מפרשים את זה! יוסי

אני לא סובל כדורגל

ולא שום סוג של בהייה בשום סוג של ספורט בטלוויויה ואף אפעם לא הבנתי את הזכרים שהכדורגל מעמיד להם. אצלינו תמיד שהיה מבט ספורט היה הזמן לסגור את הטמבלווייה. זכרים שלא יכולים בלי כדרוגל תמיד נתנו לי תחושה שיש לי קצת עסק עם קופים לא מפותחים. אישה שנמצאת עם זכר שמעדיף את המשחק מאשר את חברתה נמצאת עם הזכר הלא נכון. ולמה היא נמצאת איתו בכול זאת ? כי כנראה היא לא חושבת שמגיע לה משהו טוב יותר. לכל קוף צריך שיהיה את הנקבה שלו. ככה זה בחיים.

למעלה