מנסה להבין משהו בעניין "קונספירציות על"

grish19

New member
מנסה להבין משהו בעניין "קונספירציות על"

זה אשכול הבכורה,הראשון שלי כאן! אפשר לשים לב שבשנים האחרונות ברשת יש אתרים שונים העוסקים בתאוריות קונ' המדברות על "הסדר העולמי החדש" (נו העניין הזה עם אליטת הצללים שרוצה לשלוט עוד ועוד ושאר תיאורים "אפוקליפטיים" - אימא'לה איזה פחד!) אני מכיר לפחות 2 אתרים העוסקים בעניין בצורה זו או אחרת וסרטים שונים. (לדוגמא:האתרים:קונספיל,אמת אחרת והסרט צייטסגייטס או משהו כזה.) שמתי לב שמנסים לקשור לעניין הזה לא מעט קונ' שחלקן אמיתיות וקיימות וחלקן סתם הזויות בפני עצמן. אני מנסה להבין אחת ולתמיד מה המקור לתאוריה הזו שלפיה יש בעולם קונ' על,האם זו תוצאה של פארנויה/בורות או שלמישהו יש אינטרסים לקדם את הקונ' הזו? מעניין שהרוסים לא ממש "תפסו טרמפ" על קונ' העל הזאת וזו הרי הזדמנות לא רעה "ללכלך" על ארה"ב או שהם נתנו לאחרים לעשות את העבודה במקומם?

מענין וידאו של 1:40 מנסה לסתור

את 2 האתרים אמת אחרת וקונספיל בהם יש חומר אדיר ממדים. ולגופו של עיניין כשלעצמו הנאמר בוידאו נכון לגבי ההסברים הפסיכולוגים להאמין בקונספירציות. יש רק בעיה אחת אותו הסבר תופס לגבי כל קונספירציה מהכי דלת הוכחות כמו למה הדגל מתנופף בתמונה של האסטרונאוט על הירח עד הכי רבת הוכחות הפיגוע בתיאומים. פשוט מאוד האנשים כאן מפחדים מידי לגעת בנושא ברצינות. יתכן גם שאין להם את העומק והבגרות הנפשית בשביל לנתח את החומר כהלכה. אני לעולם לא הצלחתי לחבר תמונה קוהרנטית על המציאות ללא סיוע 2 אתרים אלה. מייד שקראתי את 2 האתרים הרגשתי הרגשה טובה של "עכשיו הכל מתחבר". גם רוב האנשים בפורום הזה צעירים ולכן אין להם מספיק ניסיון עם המציאות בשביל להבדיל בקלות יותר בין בדיה למציאות.

למעלה