מנסה להבין רגע קונספט של יזיזות:
באופן אישי אני בחורה של קשרים- אני בד"כ נמשכת לכאלה שמשהו ביני לבינם נבנה. לא יודעת לנתק בין רגש (ברמה כזו או אחרת) למשיכה.
קשה לי להמשך לאנשים שלא רוצים אותי למשל או לאנשים שאני לא מחבבת.
מצד שני, לשכב עם מישהו גם בלי להיות בקשר איתו זה לאו דווקא פסול בעיני. אולי פחות נחמד מ'כל החבילה', אבל אם יוצא - למה לא?!
עכשיו נניח שבחור/ה מחפש/ת קשר רציני
ונניח שיש יזיז/ה
איך העסק הזה מסתנכרן?!
כל פעם שיוצאים עם מישהו מעדכנים את היזיז שזה לא מתאים ואז מחדשים את הקשר כשצריך? איך זה עובד?!
בהנחה והיזיז/ה הוא/היא לא חבר/ה טוב/ה במיוחד- אלא מישהו/י לספק איזשהו יצר (או אפילו לצבור איזשהו נסיון)
ובהנחה ויש דברים שרוצים לשמור אצלך - נניח, לא תמיד בא לי לספר שאני יוצאת או לא יוצאת עם מישהו
אז זה קצת.... מכריח אותך לשתף בדברים שלא ממש בא לך לשתף בהם?!...
נראה לי הרבה עבודה בשביל קשר מאד ... בסיסי.
לא?!....
באופן אישי אני בחורה של קשרים- אני בד"כ נמשכת לכאלה שמשהו ביני לבינם נבנה. לא יודעת לנתק בין רגש (ברמה כזו או אחרת) למשיכה.
קשה לי להמשך לאנשים שלא רוצים אותי למשל או לאנשים שאני לא מחבבת.
מצד שני, לשכב עם מישהו גם בלי להיות בקשר איתו זה לאו דווקא פסול בעיני. אולי פחות נחמד מ'כל החבילה', אבל אם יוצא - למה לא?!
עכשיו נניח שבחור/ה מחפש/ת קשר רציני
ונניח שיש יזיז/ה
איך העסק הזה מסתנכרן?!
כל פעם שיוצאים עם מישהו מעדכנים את היזיז שזה לא מתאים ואז מחדשים את הקשר כשצריך? איך זה עובד?!
בהנחה והיזיז/ה הוא/היא לא חבר/ה טוב/ה במיוחד- אלא מישהו/י לספק איזשהו יצר (או אפילו לצבור איזשהו נסיון)
ובהנחה ויש דברים שרוצים לשמור אצלך - נניח, לא תמיד בא לי לספר שאני יוצאת או לא יוצאת עם מישהו
אז זה קצת.... מכריח אותך לשתף בדברים שלא ממש בא לך לשתף בהם?!...
נראה לי הרבה עבודה בשביל קשר מאד ... בסיסי.
לא?!....