מנסה להגמל

מנסה להגמל

שלום, אני בן 20 בעל נטיה הומוסקסואלית. זה זמן רב שאני מנסה להגמל ממנה אשמח אם תוכלו לעזור לי

היי

עד כמה שידוע לי זאת לא התמכרות זאת תכונה, או טבע שלך. לפי מה שאני יודעת נראה שתצטרך לקבל את עצמך ככה ולאהוב את הטבע הזה שבך. למזלך אנחנו בתקופה פתוחה יחסית ויהיו לך הרבה תומכים. בהצלחה!

הנחתי ככה..

אני מכיר את האסכולות השונות הקיימות להומסקסואליות בעולם. אני החלטתי (מסיבותי שלי) להתיחס לתופעה כמו קפלפטומניה- ולא להניח שאני קלפטומני וזה מה שאני. בכל מקרה. הבעיה העיקרית שלי היא שאני גולש המון במחשב (זו עבודתי) וכשמשעמם לי אני לא מתאפק ונכנס לאתרי סיפורים ותמונות פרונוגרפיות. לאחר שאני גומר אני מצטער על כך, ומקווה שהפעם הבאה תיהיה שונה. שמעתי על שיטת 12 הצעדים, וחשבתי אולי פה תבוא איזה תשובה

dcl

New member
שלום מרטין בובר

מאוד יעזור אם תסביר את קווי הדימיון בין קלפטומניה והומוסקסואליות. אולי הבעיה העיקרית היא בתפיסה העצמית והשאלה היא האם אתה רואה עצמך כהומוסקסואל, או שאתה נהנה לראות חומר אירוטי הומוסקסואלי. צופיה דיברה על התמכרות למין וספק אם זו הבעיה או שהתכוונת שיש לך לבטים בנוגע לזהותך המינית. לפי הבנתי, יש קונפליקט מסוים בין נטייה שלך להומוסקסואליות (שיש לגברים רבים) לבין תחושות אשמה וחרטה לאחר שאתה גומר. אולי כדאי לך ללכת ולהתייעץ עם איש מקצוע.

למעלה