*מנסה להחיות את הפורום*

Major Thom

New member
*מנסה להחיות את הפורום*

וכעת נעבור לעוד שאלה מוזרה מבית היוצר של מייג´ור ת´ום (
): אם הייתם יכולים להחליט לאיזה שיר רדיוהד יעשו קאבר, במי הייתם בוחרים? וגם - אם הייתם יכולים לבחור אמן שיעשע קאבר לשיר של רדיוהד, במי הייתם בוחרים ואיזה שיר?
alice in chains - dam that river

Eclipsed 0

New member
עונה ומשרשרת.

הייתי רוצה שמישהו ינסה להתמודד עם Fake Plastic Trees. הייתי גם מעדיפה שזה יהיה רוברט פריפ. לשרשור - היום הייתי ב"אוזן השלישית" בפעם הראשונה, אני חושבת שריחפתי לאורך החנות במשך כמה דקות. המחירים נפלאים פשוט, קניתי 6 אלבומים (אחד מהם כפול) ב200 שקל בלבד... כמובן, יש גם רדיוהד בסיפור...משום מה, היה שם תקליט ויניל של OK Computer...למה שרדיוהד יוציאו את זה גם בויניל ? חוץ מזה, מישהו הקדים אתכם בעניין האוסף - נתקלתי באוסף של רדיוהד, הם קראו לזה "אמנסטי". באמת לא ידעתי שזה קיים. כמובן, שלא קניתי. יש ללהקה זכות בחירה בעניין ? כלומר, הם אמורים להיות מעורבים, או שהם עלולים להכנס לחנות ולגלות שפתאום יצא להם דיסק חדש ?

Major Thom

New member
עד כמה שידוע לי..

רדיוהד הוציאו את כל האלבומים שלהם גם בוויניל. אני חושבת שאפשר לראות את זה בקטלוג של W.A.S.T.E. אוספים כאלה גם אני ראיתי. לא יודעת מה בדיוק הסיפור שלהם, למה מישהו ישלם 100 שקל על משהו שהוא יכול לצרוב בעצמו ואם זה בכלל חוקי. למישהו יש מושג?
beta band - gone

Esmena

New member
שובך ילדה, בתופים ומחולות!

היותר לשאול מה קנית?

Eclipsed 0

New member
מובן :ז

Gensis - Second Out (זו הופעה חיה, אבל זה עלה 8 שקל - למי אכפת ?) Genesis - ...And There Were Three... Genesis - Genesis Camel - Mirbage Pink Floyd - Atom Heart Mother Porishead - Portishead (אגב, הם השמיעו את "Dummy"... מה שהזכיר לי לקחת גם את הנ"ל.)

TheHead

New member
אולי משהו של ניק דרייק?

מתאים לי לראות מה הם יעשו עם Born to love magic... ועכשיו אני נזכר בקאבר המעולה של Muse ל-Can´t Take My Eyes Off You... אם הייתי רוצה שרדיוהד יקבלו יד חופשית ויתפרעו על איזה שיר, שזה יהיה Sympathy For The Devil של הרולינג סטונס, או משהו של "הדלתות", נאמר Break On Through To The Other Side ! אבל שיתפרעו באמת! כן!!!

Esmena

New member
אם ניק דרייק, אז הייתי רוצה לראות

את צ´לו סונג.

polyethylene

New member
וואו, שאלה לשעת לילה מאוחרת...

מה הייתי רוצה לשמוע את רדיוהד מחדשים
אני מניחה שאת השיר interlude של מוריסי, בדואט עם ביורק או פי ג´יי הארווי... זה מה שעולה לי לראש כרגע בכל אופן... אמן שיעשה קאבר
דייויד גריי יכול להיות אופציה מבחינתי, בגלל הקול שלו אני מניחה (sail away ממיס אותי כל פעם מחדש...), knives out או bullet proof יכולות להיות אופציות מעניינות לחידוש. אבל זו רק דעתי. ואולי אני לא חושבת בשעות כאלה כשאני מבינה שבעוד 4 שעות וקצת השעון המעורר שלי יתחיל לדפוק לי במח
אז לילה טוב לי
inter - suck my ego

Yael Floyd

New member
FINAL CUT!!

אני רק מדמיינת את ת´ום עם הקול הזה שלו והמילים והמוזיקה של הפיינאל קאט, אוחח!! מושלם!!

זה הולך להיות מעניין...

אז ככה, הייתי רוצה שרדיוהד יעשו קאבר ל- sonic youth - 100% placebo - passive aggressive זה צריך להיות מעניין. והייתי רוצה שדאוס יעשו קאבר ל- LET DOWN שאלה ממש טובה, חבל שאי אפשר להגשים את הבקשות שלנו. np - death - jealousy

למעלה