מנסה להיות יעילה יותר

nogala1

New member
מנסה להיות יעילה יותר

אני מנסה עכשיו להיות יעילה יותר ובזמן שאני חותכת בדים לשמיכה הנוכחית . אני חותכת כבר את הבדים לשמיכות הבאות . מקווה שיעבוד .

nogala1

New member
ואני מקווה שישאר לי כוח להכין את זו

זו השמיכה החדשה של מודה - הם הציגו אותה בתערוכת הטלאים והיא זכתה לתגובות נלהבות . היא מורכבת מריבועים של 6 , 12, 18 , 24 ו36 אינטש והם יפיצו את הגזרה רק בספטמבר

nogala1

New member
הבן שלי הציע שאסדר את הריבועים לפי הכהות שלהם

ואצור מין תחושה של מכהה לבהיר - אני אנסה זאת ולא רק בגלל שאני רוצה לתת לו להרגיש מחובר לתחביב שלי ומהשוק שהיתה לו בכלל דעה בנושא

תמר400

New member
אני בעד

קודם כל רעיון מוצלח שבטוח יצא יפה ובמיוחד מה שאמרת לחבר אותו לתחביב שלך.

nogala1

New member
תודה תמר

נראה לי שאני אהמר ואפעל על פי הצעתו . אני חותכת הכל מראש בנסיון לא להתקע עם שאריות - נראה איך זה יעבוד...

sue444

New member
לא הבנתי אלו שמיכות שתפרת?

בכל מקרה אהבתי בעיקר את השתיים הראשונות ממש מקסים!
בעניין הבן אני חושבת שזו בהחלט דרך לתת לו להיות מעורב, ואולי לפתוח עוד ערוץ לקשר בינכם. אבל כמו בכל דבר בחיים את לא חייבת להסכים עם כל מילה שלו... אם זה לא נראה לך ההצעה שלו, אז שמרי על הרעיון שלך...

nogala1

New member
אני תופרת כרגע את הראשונה

המטרה היא מניעת "ארגז שאריות" ולכן אני גוזרת את הבדים ( בד"כ רבע יארד ) כבר לכל השמיכות הבאות
סידרתי את השמיכה לפי הצעתו של בני וזה ממש יצא יפה . גם לאביו היו רעיונות והערות שגם להן הקשבתי והופתעתי לטובה ( למשל , שילבתי צבע אחיד והוא טען שהוא בולט מדי...)
אני מקווה לסיים את השמיכה הראשונה השבוע ( אני בחופשת הקיץ כבר , אבל צריכה להגיש מטלת סיכום בשני קורסים אוניברסיטיים ולחגוג שני ימי הולדת...)

sue444

New member
כל הכבוד לך

נשמעת מטרה נעלה, שלא יהיו שאריות...
וכיף שכל המשפחה מעורבת

תמר400

New member
בהצלחה

בשבילי לחתוך לשמיכה אחת ביחד זה יותר מידי. והשמיכות שבתוכנית שלך מהממות.

חרוזית1

New member
העבודה הזו יפיפיה וכל הכבוד על המרץ

במיוחד אם את יודעת מראש איזה דוגמא ואיזה עבודה את רוצה להכין וכך גם לגזור את החתיכות.

בהצלחה

למעלה