מנסה להיזכר בשיר

טלטל 18

New member
מנסה להיזכר בשיר

לפני כמה ימים אני ועוד אחד נסענו לים בערב. הוא שם את הדיסק של שוטי הנבואה ואמר לי להקשיב למילים של שיר מסויים. אני בקושי זוכרת משהו, לא זוכרת מילים מדוייקות שם. הוא הסתכל עליי כל כמה שניות לקלוט את המבטים וההבעות שלי. חייכתי כל הזמן כי היה שם איזה קטע אירוטי כזה או משהו. הגעתי לאתר של מילים לשירים עבריים וחשבתי אולי זה "מה קרה לך" אבל אני ממש לא בטוחה. אז.. אתם מכירים שירים אחרים שלהם שיש בהם איזה קטע כזה של משהו קצת אירוטי וזה...? מה יכול להיות השיר הזה?? אוף!

אחותי

או "מה קרה לך" או "משתוללים בכפר"... אבל אם כבר "אירוטי" אז זה בטח משתוללים בכפר... את זוכרת מילים..? O_O היה שם קטע של בת?

טלטל 18

New member
עונה רק עכשיו כי לא היה אינטרנט

איפה שהייתי בימים האחרונים. אממ... החלטתי לקנות את הדיסק שלהם מלפני כמה ימים, פשוט אז הייתי חייבת לדעת איך קראו לשיר ההוא וכדי להיות בטוחה רציתי לשמוע אותו, והדרך הכי מהירה היתה להוריד את השיר. אני אקנה את הדיסק, בטוח! יש שם את "אין אני" ו"משתוללים בכפר" ועוד כל מיני שירים טובים, או שהם הוציאו כבר כמה דיסקים ועכשיו כל מיני שירים שאני מכירה ואוהבת פשוט מחולקים בין כמה?

טלטל 18

New member
מצאתי!!!!

בדקתי את זה שוב, הורדתי את "משתוללים בכפר" כדי לוודא שזה זה, וזה זה!! וואי, מה-זה תודה!!

כן כן

העיקר שאם את מתחילה לאהוב את החבר'ה האלו, תעשי טובה כפרע וקני את הדיסק במקום לצרוב... זה סתם חרא לצרוב... קחי דוגמא ממני! אני מוחאת נגד קאזה ואין לי! בכל מקרה זה מהדיסק הראשון שלהם= יש להם כבר דיסק חדש...=)

למעלה