מנסה להישאר חזקה.

libi0612

New member
מנסה להישאר חזקה.

אתמול היה עוד ניסיון לסיום הקשר הכושל הזה.
הוא בן 29, אני בת 18, המשפחה והחברים מקבלים והתגברנו על לא מעט מכשולים בדרך אבל כנראה שזה לא מספיק, אני לא מספיקה.
מיליון שיחות ואלפי ניסיונות הדדיים להתנתק לא הצליחו, משהו בי מקווה שהפעם זה יצליח ואני אוכל סוף סוף לשחרר ולהמשיך הלאה.
אחרי עוד ריב מבין מאות ועוד ציפייה שהוא יפייס אותי שוב התאכזבתי, והפעם, כדי למנוע את המצב בו אני משתכנעת לנסות ולעבוד על הקשר עוד פעם, החלטתי להיות חדה ולהיעלם.
חסמתי אותו בכל אמצעי תקשורת אפשרי, ובכיתי קצת בפנים כשראיתי שהוא לא התאמץ לחפש אותי.

אני מקווה שלא אקבל תגובות בסגנון "צפוי" ו"הגיוני שזה לא יעבוד", כי כבר שמעתי את כולן באופן הכי כואב שיש.

הקשר הזה רע לי ומכאיב לי בכל חלק בגוף, מתיש אותי ומותיר אותי מתוסכלת, אז למה לי להמשיך בו? למה לאהוב אדם שכל כך מכאיב לך?
למרות זאת, החור שהוא הותיר בי כל כך גדול, כל כך קשה בלעדיו, וגם איתו.
אני משכנעת את עצמי שזה לטובה ושבקרוב אני אשכח ממנו, ועד אז מתאפקת לא להתקשר אליו ולומר לו כמה הייתי רוצה שזה יעבוד, כמה אני מתגעגעת לאהבה שלו.

לאליס8

New member
וואו

איך הגעת למצב כזה? לצאת עם בחור שגדול ממך בעשור.. את כ״כ צעירה ואת תפגשי עוד המון בחורים בהמשך.לפעמים צריך לדעת להפסיד בכבוד.״תרגישי טוב״.

כמה שזה כואב,

אולי כדאי להתפקח ולהבין שאולי זה לא באמת הקשר שאת חושבת.
זאת אומרת, אולי מה שאת רוצה מהקשר זה לא באמת מה שקורה בקשר.
ואולי הוא "אוהב" כי הוא רגיל "לתת אהבה" אבל לא באמת לאהוב. תחשבי על זה.
כי אם את מתגעגעת לאדם שרוב הקשר איתו רק כואב, סימן שאת לא באמת מתגעגעת לאהבה שלו אלא לרעיון שאת לא לבד.

קריסטה

New member
תחזיקי מעמד

זו גמילה, וכגמילה ההתחלה הכי גרועה.
עוד חודש הכל יראה לך אחרת.

בדיוק ככה!
עוד חצי שנה תסתכלי אחורה ולא תביני מה עשית שם בכלל.

מאחלת לך שבקשר הבא תהיי חכמה לבחור מישהו שיעשה לך המון טוב בלב!

אייבורי

New member
בקיצור מבאס

עשית דרמה ואין קהל.

עכשיו תצטרכי לשלם את המחיר ולהיות ממש לבד.

שלום

אני מאמין שהאהבה הכי חשובה בקשר, ואם אוהבים אפשר להתגבר ביחד על המכשולים הטכניים. אולי תוכלו להיות עכשיו בקשר יותר רחוק כמו לדבר לפעמים, ולאט להתקרב בחזרה ולבנות הכול מחדש. כשנעים לכם להיות ביחד, היו. כשלא נעים לכם, אל תהיו.

hamudik

New member
הכל לטובה

ותדאגי לא לחזור על טעויות העבר, תנסי להפיק את המרב מהפרידה הזו ולהבין מה את צריכה מבן הזוג הבא שלך. בהצלחה!

את חוסמת אותו

אבל בודקת לראות אם הוא ניסה.

המתכון להמשך הלאה זה לא לבדוק מה קורה ולמה הוא לא מתאמץ.

למעלה