לא הצלחתי
מ מקסים 45 Well-known member 14/10/20 #2 נכתב ע"י צביה.ש: לא הצלחתי לחץ כדי להרחיב... מה רצית להעביר?
חורזת באהבה Well-known member מנהל 14/10/20 #3 נכתב ע"י צביה.ש: לא הצלחתי לחץ כדי להרחיב... תשלחי לי לנייד. אנסה לעלות.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 14/10/20 #4 נכתב ע"י צביה.ש: לא הצלחתי לחץ כדי להרחיב... צביה? אצלי "משהו יפה", זה בד"כ צ'ק קטן לחשבון העובר ושר? תנסי להעביר עוד פעם, אולי הפעם כן יתמזל מזלי.
נכתב ע"י צביה.ש: לא הצלחתי לחץ כדי להרחיב... צביה? אצלי "משהו יפה", זה בד"כ צ'ק קטן לחשבון העובר ושר? תנסי להעביר עוד פעם, אולי הפעם כן יתמזל מזלי.
צביה.ש Well-known member 14/10/20 #5 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: צביה? אצלי "משהו יפה", זה בד"כ צ'ק קטן לחשבון העובר ושר? תנסי להעביר עוד פעם, אולי הפעם כן יתמזל מזלי. לחץ כדי להרחיב... גם אני הייתי רוצה משהו יפה כזה ניסיתי להעביר קובץ יפה...
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: צביה? אצלי "משהו יפה", זה בד"כ צ'ק קטן לחשבון העובר ושר? תנסי להעביר עוד פעם, אולי הפעם כן יתמזל מזלי. לחץ כדי להרחיב... גם אני הייתי רוצה משהו יפה כזה ניסיתי להעביר קובץ יפה...
שמלת תחרה1 Well-known member 14/10/20 #6 נכתב ע"י צביה.ש: גם אני הייתי רוצה משהו יפה כזה ניסיתי להעביר קובץ יפה... לחץ כדי להרחיב... אם מדובר בכסף לא לשכוח אותי
נכתב ע"י צביה.ש: גם אני הייתי רוצה משהו יפה כזה ניסיתי להעביר קובץ יפה... לחץ כדי להרחיב... אם מדובר בכסף לא לשכוח אותי