מנסה להפחית עלויות

מנסה להפחית עלויות

כיום מחובר תשתית כבלים + בזק בינ"ל לתקשורת. כבלים - 70 ש"ח לחודש (חלק מהטריפל), בזב"ל - 40 ש"ח. הערה: כבלים סה"כ 270 (טריפל), סה"כ הוצאה חודשית - 310 ש"ח כולל כמה דברים שאני כמעט ולא משתמש בהם (טלפון ביתי, חמישים אלף ערוצי טלויזיה שהילדים צופים בארבעה מהם).

חשבתי לוותר על הטלויזיה והטלפון ולקחת אחת מהחבילות המשולבות (דוגמת זו של אקספון או טלזר- 70 לחודש כולל ספק ואח"כ 100).

כדאי? לא כדאי? (לא בחרתי בטריפל-C מפני שהם מושיבים אותי תחת nat שלהם. האם זה המצב גם אצל הקטנים האחרים?) האם יש "עלויות נסתרות"? (דוגמת עלות "השכרת נתב" שלא מוזכרת בפרסומות של סלקום)?

המלצות?

z x 7 r

New member
נדמה לי שנטוויזן נותנים ראוטר בהשאלה לשנתיים ראשונות

אני קניתי מודם משלי, עלה 174 שקל באלי אקספרס, ראוטר היה לי לפני כן.
עברתי לאקספון - 70 שקל בחודש, לאומת הבזק + הוט - במקום 109 שקל, משלם 70, אם להוריד את מחיר הראוטר בשנה ראשונה - חיסכון של יותר מ 400 שקל שנתי.
טלפון קווי אין לי מזמן - לא השתמשתי אז ניתקתי את הקו בבזק, וטלויזיה אני לא רואה בכלל - אין שם מה לראות :)

rafid1

Active member
מנהל
כדאי (לפחות לנסות)

טלפון: תנייד לאחת מהספקיות VOIP הזולות (אם צריך לשמור על המספר) .
מעבר ל018/בזק: רק אם אתה מוכן להתפשר על פחות מ100M, אחרת - קח את הוט/הוטנט ב120 ש"ח.
טלוויזיה: רק תוודא שלא יזרקו אותך מהבית... חפש חלופה ראוייה באינטרנט+עידן+.
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
כדאי שתבצע את כל השידרוגים בבזק לפני (אם צריך)

כי רמת השרות שם מול בזק - 0...

rafid1

Active member
מנהל
מול הוט - תנסה את הוטנט.

רק שתדע, שהעלות הנמוכה ביותר כיום היא ספקית סיטונאית מול בזק. (70 במקום ~100-120)

הרווק1

New member
אתה משתמש בקו טלפון ביתי?

מחובר לקודי?

אפשר קצת נתונים נוספים?

מנסה להשלים

כיום יש טריפל של הוט, שמוש מזערי בקו הטלפון (מבחינתי ניתן לוותר עליו). שמוש די מאסיבי של הילדים ושל בת זוגי בxbmc/kodi
שמוש תדיר שלי בssh לחיבור לעבודה (כולל תיעול של X), ושמוש נדיר שלי בחיבור ההפוך (מהעבודה הביתה, בד"כ לאחר בקשה ממישהו שיבדוק מה הIP).

למעלה