מנסה להצטרף בפעם השלישית

מנסה להצטרף בפעם השלישית

(או אולי אפילו הרביעית). בכל פעם שאני מתיאשת אני מפסיקה להכנס לפורום כדי להשקיט את יסורי המצפון
ממחר מפסיקים עם השטויות ומתחילים דיאטה הבעיה היא ההתמדה, התחלתי 100 פעמים והפסקתי תאחלו לי בהצלחה

אמאלה 4

New member
כ"כ מוכר... המון הצלחה..

גם אני החלטתי שממחר מפסיקים עם השטויות את בטח יודעת איך זה, סעודות שבת, והעוגות... אוף הייתי מפסיקה מזמן לאפות אבל הילדים והבעל מתעקשים... אז בהצלחה לנו!

אמלה2

New member
מוכר...

גם אני כול בוקר אומרת היום אני שומרת, היום לא אוכלים שטויות וכל יום אני נשברת. קשה להיות בבית כל היום ולא להישבר. אם את מצליחה תגידי לי מה הסוד

אמאלה 4

New member
כהצעתה של אתי, להמנע מסוכר

אתמול (אחרי שבת מלאה בשטויות..) נמנעתי לחלוטין ממתוק (היה פחות גרוע ממה שחשבתי) פשוט הכנסתי לי לראש שאני לא אוכלת סוכר בכל צורה שהיא מה לומר, זה פשוט עבד, לא נשקלתי אבל אנימרגישה שירדתי מעט, לפחות אני לא נפוחה.... בהצלחה !

אתי אתי

New member
וואוווו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה עושה טוב גם לגוף וגם לנשמה, נכון?

אמאלה 4

New member
אתי אתי... השיטה עובדת!

לא התאפקתי ונשקלתי.... וביומיים ירדתי כמעט חצי ק"ג! נראה יל שהמתוק פשוט גרם לי להיות "נפוחה" כזו... כמכורה למתוק, אני מסתדרת לא רע... תודה רבה!

jana3

New member
שאלה

מה ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום? האם יש שוני בערך הקלורי?

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif

הסוד הוא להסתכל על המבצע בקטן קטן, רק יום אחד בכל פעם. היום תאכלי אוכל מזין שטוב לך. מחר תחליטי מחדש...

בהצלחה ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

תנסי לא דיאטה, אלא שינוי הרגלי אכילה. אני חושבת שלמילה דיאטה יש קונטציה שלילית מדי. כי דיאטה נגמרת באיזה שהוא שלב, והרגלי אכילה נכונים הם לכל החיים. בהצלחה!

למעלה