מנסה להשתמש בכספי הפיקדון

ytoledano

New member
מנסה להשתמש בכספי הפיקדון

שלום! רקע: השתחררתי לפני שבוע והגשתי מועמדות ללימודים באוני' כבר באוק' 08. התקבלתי לאחד החוגים שבחרתי באוני' ובעקבות כך נדרשתי לשלם מקדמה ע"ס 3000 שקל עד ל13.3. מכיוון שעדיין לא עבר מספיק זמן מהשחרור, לא יכולתי להשתמש בכספי הפיקדון ונאלצתי לשלם את הכסף בעצמי. היום הייתי בבנק שלי ואמרו לי שהם לא יכולים להעביר כספים מהפיקדון לחשבון הפרטי שלי על סמך קבלה של תשלום, אלא רק לתת לי שובר עבור דרישה לתשלום. משמע, אני יכול להשתמש בכספי הפיקדון רק עבור דברים שעדיין לא שילמתי. שאלתי מה קורה במצב שלי: כשכבר השתחררתי אבל לא הספקתי להשתמש בכספי הפיקדון? "תוכל לקבל את הכסף רק בעוד 5 שנים". מישהו פה נתקל במצב כזה? תודה מראש!

doittome

New member
תשתמש בפיקדון בחיוב הבא...

אוניברסיטה בלי עין הרע יש לה הרבה הוצאות

מה ז"א

"אני יכול להשתמש בכספי הפיקדון רק עבור דברים שעדיין לא שילמתי" אני שילמתי על קורס הכנה לפסיכומטרי מכספי, וארבעה חודשים אח"כ ביקשתי וקיבלתי 3 מסמכים מהמכון הכנה לפסיכו', הלכתי עם המסמכים לבנק ואישרו לי את כל מה שצריך, ותוך 45 ימים אני אמורה לקבל החזר מלא. תברר עם הפקידות ועם מי שאחראי על כל ענייני הכספים באוניברסיטה, תבקש מסמכים שמאשרים ששילמת עבור הלימודים ותלך עם זה לבנק שלך.

ytoledano

New member
זה מה שהצעתי לפקידה

אמרתי לה שעוד שלושה שבועות אני אוכל להשתמש בפיקדון ואז אני אבוא עם הוכחה ששילמתי ללימודים בסכום X ואקבל חזרה את הכסף. היא אמרה שזה לא עובד ככה, שאני צריך לבוא אליה עם שובר שצריך לשלם אותו ואז היא תתן לי שק על חשבון הפיקדון איתו אני אשלם את השובר. היא הציעה שאני אדבר עם האוניברסיטה שאבטל את החיוב ואז אשלם אותו מחדש כשאני אוכל להשתמש בפיקדון. מה שאת/ה אומר/ת בדיוק סותר את מה שהפקידה אמרה.

מוזר

לי נתנו בבנק צק' על סך הכסף שהופיע בטפסים שקיבלתי מהמכון הכנה. הבאתי אותו לפקידה במכון. לא ביטלתי שום תשלומים ואני אמורה בקרוב לקבל החזר מלא. אני יודעת שאצלי לא עשו בעיות עם זה. לא במכון הכנה לפסיכו' ולא בבנק. תנסה אולי לבקש חוות דעת נוספת מפקיד/ה אחר/ת.

lala land

New member
מה שאתה יכול לנסות...

אני שילמתי מקדמה לקורס פסיכומטרי של 500 שקל, ורק אח"כ נזכרתי שיש לי כסף בפקדון ! פניתי להיי קיו ואמרו שאין בעיה.. שאשלם את מלוא הסכום מהפקדון, ויחזירו לי שק ע"ס הפקדון ששילמתי, וכך קיבלתי את ה500 ש"ח שלי חזרה.. תבדוק עם האוניברסיטה אם זה אפשרי.

למעלה