מנסה להתייעץ שוב

אפ5

New member
מנסה להתייעץ שוב

לפני כשבועיים התייעצתי לגבי שם לחנות ולא הצלחתי להגיע למסקנות. לכן אני מנסה שוב. שם המותג שלי הוא "צורה לי", קשה לתרגם אותו לאנגלית. האם להשאיר אותו ככה tsura li או שכדאי לחפש שם אחר באנגלית. לאור נסיונכן השם חשוב לשיווק החנות ולקידומה, יש לו משמעות? נושא השם מעקב אותי ואני מתעסקת ומתחרבשת בו כבר די הרבה זמן אז אשמח מאוד מאוד לתגובות.

milshake

New member
לשם הזה אין צורה.. אולי השמות הללו?

לדעתי הוא צריך להיות באנגלית. שם בהחלט עוזר בשיווק החנות ומשהו שלקוחות יכולים לזכור. מה דעתך על השם SHAPE-ME? או MyShape? SHAPEME ללא מקף כבר קיים ב-ETSY אך נראה שזה משתמש לא פעיל.

אפ5

New member
צורה לי

מתכוון למראה ו shape me מדבר יותר על עיצוב במובן הפיזי. תודה על החשיבה!

RolyzCreations

New member
תנסי בעצמך

מה יותר קל לך לזכור (ואפילו לזהות) - סתם גיבוב אותיות רנדומלי, או שם שיש לו איזושהי משמעות?

אפ5

New member
רנדומלי?

מקווה שהכוונה שלך שזה נשמע גיבוב אותיות רנדומלי רק באנגלית כי בעברית יש לזה משמעות, ובאטסי יש הרבה שמות שאת לא מבינה מה הם אומרים. השאלה אם זה מפריע לקונה הפוטנציאלי? כשאני באה לקנות מוצר באטסי אני מתעניינת במוצר עצמו ואם שם החנות לא מוצא חן בעיני זה לא ישנה את דעתי לגבי המוצר. אבל תמיד נחמד ששם החנות אומר משהו או שהוא קליט ונחמד. חומר למחשבה...

RolyzCreations

New member
ברור שבאנגלית, הרי לא שאלת לגבי עברית

לדעתי אם יש לך אפשרות לבחור שם שיש לו משמעות באנגלית, זה עדיף. אבל אם כבר בנית לעצמך מותג בארץ עם השם הזה, זה לא סוף העולם אם באנגלית זה יראה כמו גיבוב אותיות.

E i t a n 47

New member
לא צריך ליחס לזה חשיבות יתר

גם חברת טבע הגדולה והרבה ישראליות אחרות הגיעו לפסגה עם שם עברי. האמריקאים קונים יונדאי ומיטצובישי והונדה והרשימה ארוכה קניתי באטסי ואני לא זוכר אף שם ממנו קניתי, הכל מתועד עזבי זה חסר משמעות כאן.

P E T E K

New member
שם החנות זה הדבר האחרון שצריך לעכב אותך

חבל על ביזבוז האנרגיה ושיהיה בהצלחה!

shayque

New member
אני חושב שמספר החנויות שלקוחות מגיעים אליהן

דרך הקלדת שמן בשורת הכתובת נמוך ביותר. אלא אם כן, מעתיקים זאת מכרטיס ביקור. לרוב, מוסיפים את החנות למועדפים, או מסמנים פריט מועדף. לכן, באמת אין משמעות גדולה לשם החנות. ישנן הרבה חנויות בשם ארוך כמו avivaandmoshikdesigns.etsy.com שהסיכוי שמישהו יזכור ויכתוב אותן בשורת הדפדפן נמוך. האם יש אתר מקצועי למותג? מה הכתובת שלו? אני חושב ש TzuraLi.etsy.com זה שם מעולה.

אפ5

New member
יש קישור לדף העסק בפייסבוק

פה למטה. גם שם הוא נקרא Tsura Li

לימיצ

New member
החשיבות היחידה שיכולה להיות לשם היא מול מנועי

החיפוש ולא מול זכרון של מישהו איפה הוא קנה משהו. ויש על זה ויכוח עד כמה זה "נספר, במנוי חיפוש כשהשם אומר משהו באמת על העסק.. בשמות דומיין שאינם קשורים לאטסי (אלה עם סיומת .COM וכו). אם אני הייתי פותחת היום את החנות של "אותיות" , זה היה שמה, או תרגום כלשהו לשם שיש לו משמעות, אבל ממש לא הייתי קוראת לה limitz ובטח שלא בלי אות גדולה בראש מילה! אני הייתי הולכת על אותו שם בדיוק (עם הניקוד המסוים של אותיות קטנות וגדולות שהציעו לך כאן מעלי) או על שם שמכיל מילה או שתיים הקשורות לעסק שלך.

Lir20031

New member
אם מישהו ראה את השם שלך

אבל לא סימן משהו מהחנות שלך כפייבוריט (מה שקורה לי כל הזמן), אז הסיכוי שלך למכור לו, הוא גבוה יותר אם הוא זוכר את השם ויכול לחפש אותך בין מאות אלפי המוצרים באטסי. לכן עדיף שם קצר, 2-4 הברות. משהו קליט וזה לא חייב להיות השם של המותג שלך בארץ. לדעתי צריך לחשוב בכיוון מסחרי בקטע הזה.

למעלה