מנסה להתמודד

חמודה82

New member
מנסה להתמודד

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל סבתי נפטרה ביום חמישי, ואני עדיין לא קולטת את זה בכלל. אני מנסה להמשיך, וכולם מסביב אומרים לי שהיא הייתה חולה ושהיא סבלה, אבל זה לא מנחם אותי בכלל. כלומר, לא שאיחלתי לה סבל, אבל גם מאוד קשה לי בלעדיה ואני לא קולטת שהיא לא איתי יותר. העניין הוא שעכשיו אנחנו צריכים להכין את המצבה, ואני מאוד רוצה לכתוב משהו מיוחד. סבתא שלי נקברה ביחד עם סבא שלי ז"ל ואני רוצה לכתוב ציטוט מהתנ"ך, או ממקום אחר עליהם או על הקשר שלי אליהם, ואין לי שום רעיון. אולי תוכלו לעזור לי?

24 ברבלה

New member
אין לי רעיונות

אבל יש לי עבורך תקווה... לאט לאט החיים יחזרו למסלולם ואת תרגישי שעברת תהליך... מה שאומר שכל מה שאת מרגישה עכשיו הוא טבעי ונכון כי אם תקשיבי לכול העיצות המדהימות שבחוץ ותהיי חזקה ו"תצאי מזה" זה יהיה בעצם דחייה של התהליך. תכאבי, תבכי, תכתבי, תבטאי במילים אם יותר קל לך... זה מקסים ומיוחד שאת רוצה לקרוא משהו עבורם על המצבה. ותזכרי שסבתך תמיד איתך.. תסתכלי גם על הנקודה שהייתה לך סבתא, שזה המון, לא לכולם יש, את זכית באחת מיוחדת תחזיקי מעמד

חמודה82

New member
תודה רבה

לא פשוט בכלל. אני יודעת שהיא לא הייתה צעירה ובריאה, אבל זה עדיין תפס אותי בהפתעה גמורה, וכ"כ קשה לי לחשוב על זה שאין לי סבא וסבתא. כי הייתי כ"כ קשורה אליהם, הם טיפלו בי המון והעניקו לי כ"כ הרבה חום ואהבה, שאני בכלל לא קולטת שהם לא איתי יותר. אני מנסה לחשוב להאמין שהם רואים אותי עכשיו ויודעים כמה שאני מתגעגעת אליהם ושאני לא אשכח אותם לעולם!

למעלה