מנסה לוודא שמשתלם לי

גלתו

New member
מנסה לוודא שמשתלם לי

שלום! אני ועוד 2 חברות מתכננות לנסוע לצפון לנופש קצרצר שבוע הבא, בין ה19 ל21 באפריל. מצאנו מקום מקסים בקיבוץ/מושב רמות ורציתי לשאול אם זה נראה לכם מחיר סביר לשני לילות - 790 ש"ח לשלושתנו לשני הלילות. הגיוני? מתאים לעונה וכל זה? תודה רבה לכם
חג שמח

aviro

New member
המחיר מצויין

אפילו זול מידי,כדאי לבדוק טוב לפני שסוגרים,לשאול את כל השאלות,ראו בראש הדף הנוכחי מה לבדוק לפני שלוקחים צימר

גלתו

New member
אז זהו, שכבר בדקתי

וזה עונה על כל הדרישות... המקום נראה ממש מדהים, אני מאוד מקווה שלא נתאכזב. תודה רבה!

גלתו

New member
אה כמובן

מדובר על "החצר המוזיקלית" במושב רמות. מישהו מכיר, היה, יכול לספר? בינתיים הרושם הכללי ממש טוב, השאלה היא אם גם במציאות זה ככה...

גלתו

New member
רציתי לדווח לכם על הצימר

חזרנו היום מ"החצר המוזיקלית" ברמות, והיה ממש כיף. קודם כל הצימרים ברמה מאוד גבוהה - בקתות עץ מקסימות, יש כל מה שצריך (כמעט) והנוף מדהים. הדבר היחיד שהיה חסר לנו זה כיריים - הבאנו פסטה ומלא אוכל ולא היה איך להכין אותו... האירוח היה מאוד חם והזוג דאג לנו להכל - גם כשהייתה בעיה קטנה במים החמים מיד הגיעו וטיפלו בעניין. הצימרים ממוקמים בעיקרון מאוד קרוב לרפת - עובדה שקצת הטרידה אותנו - אבל הריח כמעט לא הגיע והיה פשוט מושלם. הג'קוזי ענק, החדר מעוצב בצורה יפה (הרצועה הקושרת של החלוק מסודרת על המיטה בצורת תו, גיטרה על הקיר...), המקום מאובזר ויש אפילו DVD עם שני סרטים. היה לנו ממש כיף, אני מאוד ממליצה. אריה ואסתי ברכה, החצר המוזיקלית - 0522414368

למעלה