מנסה ליצור רקע שקוף

hoysalsalt27

New member
מנסה ליצור רקע שקוף

אני צריך שהרקע של הפרוייקט יהיה שקוף בכדי להכניס שכבת וידאו אך אני לא מצליח אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ או שניים כיצד לעשות זאת. תודה מראש
 

יNOT

New member
אל תרנדר ל- AVI...

תרנדר לרצף של פריימים ,כלומר אתה פותח לך תיקייה על המחשב ולשם אתה מרנדר את הסרטון שלך, ייוצרו לך הרבה קבצים בעלי אותו שם וסיומת של מספר לכל פריים יהיה מספר בהתאם. בתוך המקס תקפיד לבחור בסוג קובץ התומך בערוץ שקיפות (ALPHA ) כמו PNG,TIFF,TARGA לא JPG. בתוכנת עריכה או בתוכנת קומפוזיציה אתה בוחר לייבא את התמונה הראשונה ברצף ולרוב או שהתוכנה תזהה שמדובר ברצף או שיש תיבת סימון בה אתה מגדיר לתוכנה לייבא את כל התמונות ברצף כ"מקשה" אחת. וכמובן אם מדובר בתמונה אחת ולא סרטון פשוט בחלון שנוצר לך של הרנדר אתה בוחר שמירה באחד מהפורמטים שציינתי.
 

hoysalsalt27

New member
תודה על התשובה אבל...

לצערי שכחתי לציין שאני מייצא תמומןץולא סרטון וניסתי לייצא בTIFF PNG או TGA אבל אני עדין לא מצליח ליצור שקיפות משהו שאני מפספס בהגדרות. עברתי על כל הטטוריאלים שמצאתי אבל שום דבר לא עזר.אם מישהו יודע את ההגדרות של צבע הרקע אני אשמח מאוד.
 
מקס יוצר אלפא מהצבע שאתה מגדיר

כצבע רקע ב environment וזה לא משנה איזה צבע. תודא שהוא קיים במוצר המוגמר שלך.אתה יכול לנסות להעלות לפה תמונה מרונדרת, wire, ותצלום מסך של ההגדרות, ככה יהיה יותר קל לעזור לך.
 
למעלה