מנסה לכתוב כאן

ילדונת~

New member
מנסה לכתוב כאן

משום מה בפרטי כבר לא מצליחה ובשום מקום לא מוצאת לי פינה אם רק יכולתי להסביר כמה כואב אם רק יכולתי להבין מאיפה זה בא וגם כאן אף מילה לא מתחברת לשניה שקועה בדממה מתפוררת עמוק עמוק בפנים כלפי חוץ אותה מסכה עליזה רק הסימנים שעל הגוף יראו תכאב הסכין שפוצעת האצבעות שנורא רוצות להישלח לגרון להוציא את כל הטינופת שיש שם בפנים אבל אסור ואסור ואלפי איסורים ומה מותר? מותר לי למות!!!!???? אין לי כוח סליחה שמיואשת אין לי אור בקצה המנהרה יש רק תהום וחושך ואפלה דיייייייי נמאס לי ךןואךחועךעיעךחכיארקטאג חעלגכןידגואדח חיכליכלגלג אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה נשרפת

כאב הוא לא טינופת

ואפשר לפרוק אותו לא רק דרך הסכין... אפשר לדבר על מה שמכאיב. ממש ככה.

ילדונת~

New member
ואם לא מצליחה לדבר?

ואם המילים תקועות אי שם בפנים????? ואפילו הסכין כבר לא מנחמת אפחד לא מבין.... לבד כנראה שזה מה שמגיע לי להיות לבד לא מצליחה לדבר באמת שלא... ננעלתי בפנים לא יודעת אפילו למה שתיקה

למעלה