מנסה למצוא פיתרון

מנסה למצוא פיתרון

אהלן. אני איגש לעניין בתקווה שאוכל למצוא תשובה כלשהי.. אני מקווה... אני סטודנט שנה א בבית ספר לצילום מדיה ועוד כמה דברים... אני במחלקת מדיה. מה שקורה אצלנו בבית ספר זה פשוט לא יאומן, המחלקה מתפוררת, הלימודים הם סוג של משהו בלתי ראוי שלא אמורים ללמוד סטודנטים אלא תלמידים כיתה יא, אחד המורים לפוטושופ הגיע למצב שאף אחד לא מגיע לשיעור כי אנחנו מיואשים ממנו, הוא פשוט לא יודע ללמד, דיברתי עם שנה ב ו, ג וגם הם טוענים שהלימודים איתו היו לא יעילים, והמורה הזה בכל זאת ממשיך ללמד על סמך תחושת משפחתיות בינו לבין ההנהלה. המחלקה שלנו התפרקה לגמרי עקב כל הבעיות שהולכות שם עם התכנית הלימודית שלא קרובה בסנטימטר למה שנאמר לי שנלמד לפני שנכנסתי לבית ספר, ועל זה שאני מתכוון לעזוב למוסד אחר אין בכלל ספק, השאלה שלי אם יש מקום שאפשר לפנות אליו בשביל שמישהו יכנס למוסד הזה ויבדוק מה קורה שם, ואיך יכול להיות שדברים כאלה מתקיימים. אשמח לכל עצה.

לו אני במקומך,

הייתי מארגנת כמה שיותר אנשים שמרגישים כמוך, בוחרת מהם נציגות, קובעת פגישה עם מנהל בית הספר, ושוטחת בפניו את הדברים, מנומקים ומגובים במקסימום שניתן, ומעדכנת אותו שאם הדברים לא ישתפרו באופן מיידי וניכר לעין, בסוף השנה תעזוב/תעדבו את בית הספר.

למעלה