לא משנה מה ניסיתי לא הולך לי.............. אני מצליח לסנכרן אבל יוא בלאגאן גדול הפאלם של הבוס שלי ככה שחשוב לי שיראו את מספרי הטלפון של אנשי הקשר יש למישהוא מושג???
PocketMirror זו התוכנה שמאפשרת לפאלם מהדגם שלך להסתנכרן עם Outlook. היא מגיעה על הדיסק המקורי שהגיע עם הפאלם. אם אין לך אותו, תוכל לקנות את התוכנה מהאתר.
זו התוכנה שהגיעה יחד עם המכשיר שברשותך, ותפקידה היה לעשות בדיוק מה שאתה מבקש: לסנכרן את מכשיר הפאלם מול Outlook. חפש את הCD הישן והתקן את התוכנה על ה PC שלך (כמובן אחרי ש Palm Desktop כבר מותקנת, ופאלם סונכרן מולה). כיום, הגרסא שהגיעה על ה CD הישן ההוא, כבר אינה קיימת. הגרסא החדשה והמשופרת כבר אינה חינמית. באפשרותך לבחור בין PocketMirror Standard 4.2 ובין KeySuite™ 3.5.2. שתיהן תבצענה את המלאכה עבורך. הנה השוואה ביניהן, לנחיותך
אם יש כסף לשלם לשלם משכורת ל 1500 עובדים (וואו,זה יוצא ההההמון כסף, מליוני שקלים בחודש רק על משכורת) אפשר להשקיע עוד $29.95 (128 ₪, כעת ששער הדולר בשפל) ולרכוש תוכנה. לדעתי זו גם תהיה הוצאה מוכרת לעסק.
בשביל להוציא שקל מקופת המדינה לוקח בערך שנה ומליון אישורים................... אין משהוא חינמי לסנכרן אנשי קשר? אם אני לא טועה אקטיב סינק היה עושה את זה בחינם
הפלטפורמה המתחרה, Pocket PC ואינו רלוונטי לענינינו. אם הוצאה של 128 ₪ היא בעייתית , אז שיטרח כבוד מנכ"לינו ויחפש את ה-CD הישן והטוב. זו האופציה החינמית היחידה. (בעצם אפשר גם שישלוף את כרטיס האשראי הפרטי ואח"כ ירוץ לבקש החזרים).