מנסה לסנכרן contacts מהמחשב ל m515

hagaluly

New member
מנסה לסנכרן contacts מהמחשב ל m515

לא משנה מה ניסיתי לא הולך לי.............. אני מצליח לסנכרן אבל יוא בלאגאן גדול הפאלם של הבוס שלי ככה שחשוב לי שיראו את מספרי הטלפון של אנשי הקשר יש למישהוא מושג???

לא מצאתי במדריך לתיקון תקלות פאלם..

מה זה "בלאגאן גדול". אפשר לדעת מה בדיוק לא עובד? ואם אתה מנסה לסנכרן מול אווטלוק או פאלם-דסקטופ.

hagaluly

New member
הבעייה כזאת

אני רוצה לסנכרן את רשימת אנשי הקשר שלי מהאוטלוק 2003 שלי למכשיר ה m515 עכשיו איך עושים את זה?

+++

PocketMirror זו התוכנה שמאפשרת לפאלם מהדגם שלך להסתנכרן עם Outlook. היא מגיעה על הדיסק המקורי שהגיע עם הפאלם. אם אין לך אותו, תוכל לקנות את התוכנה מהאתר.

gadi7

New member
Pocket Mirror

זו התוכנה שהגיעה יחד עם המכשיר שברשותך, ותפקידה היה לעשות בדיוק מה שאתה מבקש: לסנכרן את מכשיר הפאלם מול Outlook. חפש את הCD הישן והתקן את התוכנה על ה PC שלך (כמובן אחרי ש Palm Desktop כבר מותקנת, ופאלם סונכרן מולה). כיום, הגרסא שהגיעה על ה CD הישן ההוא, כבר אינה קיימת. הגרסא החדשה והמשופרת כבר אינה חינמית. באפשרותך לבחור בין PocketMirror Standard 4.2 ובין KeySuite™ 3.5.2. שתיהן תבצענה את המלאכה עבורך. הנה השוואה ביניהן, לנחיותך

hagaluly

New member
בעייה קלה

במשרד של 1500 עובדים הבוס שלי קצת מבולגן ואין לו שמץ איפה הדיסק........... יש משהוא חינמי? אני רק צריך לסנכרן אנשי קשר......

gadi7

New member
באמת קלי קלות

אם יש כסף לשלם לשלם משכורת ל 1500 עובדים (וואו,זה יוצא ההההמון כסף, מליוני שקלים בחודש רק על משכורת) אפשר להשקיע עוד $29.95 (128 ₪, כעת ששער הדולר בשפל) ולרכוש תוכנה. לדעתי זו גם תהיה הוצאה מוכרת לעסק.

hagaluly

New member
לא פרקטי כרגע..............

בשביל להוציא שקל מקופת המדינה לוקח בערך שנה ומליון אישורים................... אין משהוא חינמי לסנכרן אנשי קשר? אם אני לא טועה אקטיב סינק היה עושה את זה בחינם

gadi7

New member
אקטיב סינק שייך לעולמה הקסום של

הפלטפורמה המתחרה, Pocket PC ואינו רלוונטי לענינינו. אם הוצאה של 128 ₪ היא בעייתית , אז שיטרח כבוד מנכ"לינו ויחפש את ה-CD הישן והטוב. זו האופציה החינמית היחידה. (בעצם אפשר גם שישלוף את כרטיס האשראי הפרטי ואח"כ ירוץ לבקש החזרים).

hagaluly

New member
אתה רוצה להגיד לי שאין חלופה חינמית

כל התוכנות שיש ואין אחת שלא עולה כסף??? כל מה שאני רוצה זה לסנכרן אנשי קשר למכשיר

gadi7

New member
חינמי

1. ה CD האבוד, 2. פשוט להמשיך ולסנכרן מול Palm Desktop ולא מול Outlook. מה רע ב Palm Desktop ?

hagaluly

New member
כי זה לא עובד.........

הוא לא מסנכרן את זה כמו שצריך ברשימת אנשי הקשר לא מוצדים הטלפונים כמו שצריך וזה הכי חשוב

למעלה