מנסה לסרוג כובע פשוט אותו אלבד

מנסה לסרוג כובע פשוט אותו אלבד

ולא יודעת לסרוג. ניסיתי לסרוג עיגולון ולהרחיב אותו על ידי הוספת עיניים אבל יצאו לי גלים. מי יודעת לתת לי שרטוט או להדריך אותי פה? מתכננת עליו הערב תודה מראש

אור224

New member
תטיילי כאן,יש מספר דגמים והוראות.|*

מצרפת קישור לפורום סריגה בתפוז.

rachel1234

New member
קוקיה.אם את סורגת במסרגה אחת בדרך

כלל כדי להרחיב צריך להוסיף עמודים. במקום בו יש עמוד או חצי עמוד את נכנסת פעמיים. כך את מכפילה את כמות העיניים ומגדילה את ההיקף.בהמשך לכי עם ההרגשה שלך. את יכולה לשחק עם זה. שורה לסרוג שורה להכפיל עד הגודל הרצוי ואז לסרוג כמה שורות במסרגה קטנה יותר חצאי עמודים כדי שייתפס על הראש.

זה בדיוק מה שעשיתי, הלכתי עם ההרגשה

שלי... ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז התחילו להופיע הגלים. הוספתי עין כן, עין לא ואת השורה הבאה סרגתי רגיל. נו טוף, סרגנית מהוללת לא אהיה כנראה

בליבוד אני עוד לא מומחית אבל בסריגת

כובעים דוקא כן מצרפת לך קובץ עם הוראות שכתבתי, בתמורה תסבירי לי איך מלבדים כובע סרוג. עשינו עסק ?

יש לי ספר בנושא של סרוגים ומלובדים

מוכנה להשאיל אותו למי שרוצה . יש בו חשובים מדויקים ללפני הלבוד ו ---אחרי. ושיהיה יום טוב לכולנו.

תודה הדס ../images/Emo24.gif

בסוף אסרוג לי כובע לכל יום בשבוע, ואת הקצפת אשאיר לשבת
הרעיון במוצר סרוג הוא צמר כבשים המיועד לליבוד. סורגים בכ-25% גדול מהמידה אותה רוצים, מטביעים בקערה עם מים חמים, אחר כך משפשפים עם מים חמים (שעורבבו עם סבון) כחצי שעה וזהו, למכונת הכביסה (שמכווצת את המוצר ומחזקת אותו) זהו. הרבה יוצר פשוט מליבוד סיבי צמר כבשים

smady a

New member
הסריגה נעשית מצמר טבעי בלבד ואז מ

מלבדים. לא כל צמר מתאים לליבוד. אני צרפתי פה קישור לרחל עם צילומים של צמרים .

א-מ-א מה זו הסינית הזו?

בינתיים לקחתי סקיצה אחרת, מקווה שיעבוד, כי אחרת, אני מתעלקת פה על מישהי

למעלה