מנסה לעבור טיפה בתור גבר

מנסה לעבור טיפה בתור גבר

אני טום בוי בעיקרון אבל אני רוצה טיפה לעבור בתור גבר כי אני ממש נשי ובחורה ואני יותר מידי עובר כבחורה
אמא שלי רוסיה אז זה בעיה והכל יש לכם עצות איך לעבור כגבר אבל שאמא לא תשים לב? :O

lily kane

New member
טוב

תמיד יש שיער קצר למרות שזה פחות ממולץ מבחינתי כי לדעתי לרוב יותר יפה שיער ארוך

יש בגדים רחבים ותכלס אתה יכול לנסות לקשור את החזה כשאתה לבד בבית או לצאת להליכה ככה אם א/נשים בשעות שההורים בעבודה וכאלו

זה דיי בעיה

אני רוצה לעשות את זה אבל אני לא יכול לקנות ביינדר ואין לי מושג איך קושרים חזה יש לי מזל שיש לי חזה קטן והמון שכבות מסתירות את זה :)
אבל עוד מעט קיץ ויהיה חם ><"

lily kane

New member
אז תתחיל כרגע

כל בעיה בזמנה
אני גם חושב שאם תסתכל אחורה בפורם תמצא קצת דיבור על קשירות חזה

חחחחח טוב

אני כבר יחשוב על זה שיהיה קיץ כרגע יש שכבות ^^"

אבל עדיין חוץ מהחזה אני בכלל לא עובר כגבר אפילו קצת וזה ממש מעצבן אותי:<

ליזי133

New member
הנה כמה דברים שאני חושב/ת..

היי פייס, גם אמא שלי רוסיה (גם אני רוסיה) אמנם לא הבנתי מה זה קשור, אבל בכל מקרה....
אני מתכוונת להסתפר. חשבתי דיי הרבה על איך אני רוצה להסתפר.... בעיקרון פעם היה לי שיער ארוך ואז קארה ואז התארך שוב, ועכשיו חשבתי או על קצר לגמרי, או על קארה או על משהו קצת פחות ארוך, בכל מקרה, נראה לי שבסוף החלטתי על קארה, כי אני לא רוצה בסוף קצר....
והנה כמה דברים על קשירת חזה: גם לי יש חזה קטן, וכמעט ולא שמים לב עם שכבות עכשיו, והיו כמה דיונים על קשירות חזה לפני זה בפורום.... בעיקרון ניסיתי עם תחבושת אלסטית (כזאת לפציעות וכו׳) וסה״כ זה עובד דיי טוב, הבעיה היחידה היא שזה לוחץ עליי יותר מידי, אז לא יצאתי מהבית עם זה... אני הייתי רוצה לקנות ביינדר, אבל אני לא יכול/ה בינתיים , כי אינטרנט- כרטיס אשראי-הורים......
יש סגנון בגדים שנחשב יותר ׳גברי׳... ג׳ינס ים למשל, בסגנונות שונים, וכו׳
אני קניתי עניבה, זה נחמד, ולא יוצא דופן או ׳גברי׳ יותר מידי

אני אישית לרוב מרגיש/ה כמשהו באמצע, או כשניהם, אבל לפעמים יש פעמים שבהם אני מרגיש יותר ׳גברי׳ או יותר ׳נשי׳.... (אני לא הכי אוהבת הגדרות כאלו...) , אבל בכל מקרה.... זה מה שיש לי להציע, אני אישית חיפשתי כל מיני דברים באינטרנט, בעיקר באנגלית זה מוצא הרבה תוצאות.... How to pass as male for FTM זה מילות חיפוש לדוגמא.... מוצא המון דברים....
בהצלחה!

חח קודם כל תודה

בקשר לאמא שלי רוסיה למה זה קשור שכל דבר גברי מידי היא כועסת עלי
כי היא המהרוסיות הקשות האלה שחושבות שאני צריכה להיות ליידי וכאלה ..
אסור לי כלום אפילו לא עניבה כלום הכל ממחלקת נשים בגלל זה שאלתי איך להסתיר את זה מאמא כי תספורות קצרות לעולם לא יסכימו לי :/
אני מרגישה בדיוק כמוך פעם ככה פעם ככה ולפעמים שניהם
זה משהו מתחלף אין לזה ממש הסבר היי פייב גם אני שונא הגדרות ^^"
אולי אפשר לעשות פה הזמנה משותפת למי שיש פה איטרנט כרטיס אשראי כזה לא יודע ואז כזה במזומן לשלם לו :O
תודה רבא על הכל !

Apikachu L

New member
אמהות רוסיות זו מכה

בת כמה את?

אני זוכרת נאומים חוצבי להבות על זה שאני בת וצריכה להראות כמו בת וכל החרא. היו כנראה מנסים להכריח אותי ללכת על עקבים אם לא היו לי בעיות במבנה כף הרגל גם ככה...

ליזי133

New member
אהה אני מבינה למה את מתכוונת...

אצלי אמא שלי לא ככה, מרתיעים אותה קצת דברים שהם, טוב, אפשר לומר 'גבריים מידי' אבל לא יותר מידי וכו'...
ותספורת קצרה הייתה לה עצמה...
אבל סבתא שלי זה סיפור אחר, כי בשבילה הבגדים שלי שקיים(BAGGY) מידי, אני צריכה ללבוש בגדים צמודים וכו' ו'נשיים' יותר....

חיחיחי
ולאפיק'צו- אצלי גם סבתא שלי לא הייתה מכריחה אותי ללבוש עקבים... בלי קשר לבעיות שיש לי בכף הרגל, אבל עקבים זה כבר אפשר לומר.. יותר מידי...... בתספורת' התנהגות' בגדים וכו'.... עוד אפשר איכשהו להבין....

Apikachu L

New member
חולצות "בר מצווה" וחולצות מכופתרות

יכולות לעזור. ג'ינסים רחבים ממחלקת גברים. אולי גם תסרוקת גברית יותר כמו קוקו נמוך...

Apikachu L

New member
תלכי בלי אמא

תלכי עם חברות או לבד לקניות, או תקני בזמן שאת הולכת לסידורים.

אני רואה שכתוב לך שאת בת 16 בכרטיס.
באופן עקרוני אין לי בעיה לארגן קניה משותפת של ביינדרים, אבל אני מחכה ששלי יגיע...כבר די הרבה זמן...

ליזי133

New member
בנוגע לחולצות מכופתרות וג'ינסים...

תגידי שזה יפה או נוח לך וכו' וג'ינסים זה משהו שקונים בכל מקרה... כי הרי גם אם אתקני את זה בלי אמא שלך, בשביל ללבוש את זה וכו' תמיד יש סיכוי שהיא תשים לב.... וחולצות מכופתרות אני קניתי כאלה ממחלקת נשים, אבל הן ממש יפות ונחמדות והכל, והולכות טוב עם עניבה, כי חוןצות מכופתרות ממחלקת גברים בד"כ לא ממש מתאימות לי, אפילו אם זה רק במידה....
וג'ינסים קונים בכל מ'קרה, אז תגידי שזה יפה לך או נוח לך או משהו כזה, ואז זה (בתקווה) יהיה בסדר...

בהצלחה!

למעלה