הנה כמה דברים שאני חושב/ת..
היי פייס, גם אמא שלי רוסיה (גם אני רוסיה) אמנם לא הבנתי מה זה קשור, אבל בכל מקרה....
אני מתכוונת להסתפר. חשבתי דיי הרבה על איך אני רוצה להסתפר.... בעיקרון פעם היה לי שיער ארוך ואז קארה ואז התארך שוב, ועכשיו חשבתי או על קצר לגמרי, או על קארה או על משהו קצת פחות ארוך, בכל מקרה, נראה לי שבסוף החלטתי על קארה, כי אני לא רוצה בסוף קצר....
והנה כמה דברים על קשירת חזה: גם לי יש חזה קטן, וכמעט ולא שמים לב עם שכבות עכשיו, והיו כמה דיונים על קשירות חזה לפני זה בפורום.... בעיקרון ניסיתי עם תחבושת אלסטית (כזאת לפציעות וכו׳) וסה״כ זה עובד דיי טוב, הבעיה היחידה היא שזה לוחץ עליי יותר מידי, אז לא יצאתי מהבית עם זה... אני הייתי רוצה לקנות ביינדר, אבל אני לא יכול/ה בינתיים , כי אינטרנט- כרטיס אשראי-הורים......
יש סגנון בגדים שנחשב יותר ׳גברי׳... ג׳ינס ים למשל, בסגנונות שונים, וכו׳
אני קניתי עניבה, זה נחמד, ולא יוצא דופן או ׳גברי׳ יותר מידי
אני אישית לרוב מרגיש/ה כמשהו באמצע, או כשניהם, אבל לפעמים יש פעמים שבהם אני מרגיש יותר ׳גברי׳ או יותר ׳נשי׳.... (אני לא הכי אוהבת הגדרות כאלו...) , אבל בכל מקרה.... זה מה שיש לי להציע, אני אישית חיפשתי כל מיני דברים באינטרנט, בעיקר באנגלית זה מוצא הרבה תוצאות.... How to pass as male for FTM זה מילות חיפוש לדוגמא.... מוצא המון דברים....
בהצלחה!