מנסה לעורר!

מנסה לעורר!

טוב... אני לא מומחית במשחקים... אבל אני מנסה לעורר... אז זה לא בדיוק משחק... אוש כן- אתם תחליטו!!! נאמר שיכולתם להיות מישהו ביחס לדמויות, מי הייתם?? מסובך... יכול להיות שלא הסברתי את זה טוב... אני תכף אענה על זה ותעזרו בזה... אתם יכולים להתייחס לאילו דמויות שאתם רוצים.

עונה!

אוקיי אז אם יכולתי הייתי... אריק- הייתי בטח הולכת לייעוץ זוגי אצל אריק! הוא נחמד!! ובכלל... הוא מגניב... לא הייתי מתנגדת לקבל אותי בתור חמי חהחהחה. אנני- הייתי שמחה אם היא הייתה המורה שלי. היא אישה חכמה ויכולה ללמד דברים מעניינים!!! מאט- לא הייתי מתנגדת לצאת איתו לדייט... והוא כזה חמוד שהייתי בטח מתאהבת בו מעל הראש... אבל זה תלוי אם הייתי בגיל שלו או לא. מרי- בטח לא הייתי נותנת לעצמי להסתובב איתה... או שהייתי כועסת עליה... אבל באופן כללי היא אדם טוב... הייתי שמחה להתחבר איתה. לוסי- הייתי רוצה שהיא תהיה חברה טובה שלי... מישהי שאפשר לספר לה דברים ולקבל ממנה עצות... סימון- רק להיות בגיל שלו או שנה פחות... ולצאת איתו... להיות חברה שלו! להחליף את כל הבנות הלא מועילות שנמצאות סביבו!!! בחיי שזה היה מצליח!!! אנחנו מתאימים! ואני בטוחה שההורים שלוו היו אוהבים אותי!!! רותי- כזוו חמודה!!! מישהי חכמה.. הייתי שמחה להתחבר גם איתה... או לפחות להתייעץ איתה!!! זה היה מגניב לו הייתה לי חברה טובה כמו רותייי!!! וגם בתור גיסתי זה אחלה חהחהחהחה!!! סאם ודיוויד- מתווווווווווווווווקיםםםם!!!! הייתי אוכלת אותםם!!!! מאמצת אותםםם!!! כאלה חמודים!!! מוכנה להיות השמרטפית שלהםםם!!! שרה- שתינו יהודיות... שתינו בנות יחידות... כמו היחסים שיש לי עם בת דודה שלי... ולכן הייתי רוצה את שרה בתור בת דודה!!!! היא מאמי!! רובי- לא הייתי מתנגדת לידיד כמו רובי... הוא נראה לי אחד שאפשר לסמוך עליוווו!!!! ויש מצב שהייתי נדלקת עליווו חהחה אבל הייתי מוציאה את עצמי מזה מהר...!!! ואחרונה חביבה... הפי- כלבה כבר יש לי... ושתי נקבות לא מסתדרות... חהחהחה אז אולי הייתי מחפשת איזה כלב מגניב... מארגנת שידוך ואז מאמצת את הגורים! חהחהחה זהווו... אין לי עוד רעיונות בינתיים... מקווה שתאהבו את המשחקוןןן הזה!!!

archer girl

New member
אני ^.^../images/Emo79.gif

ממש רעיון נחמד
. אריק- הייתי רוצה להתיעץ איתו בכמה דברים. כי הוא נחמד, והוא מתחשב ותמיד מבין את כולם
. אנני- גם היא נחמדה. הייתי רוצה לטעום מהאוכל שלה. ומהעוגיות
וגם הייתי רוצה להיות סתם בחברתה, כי היא נחמדה כזאת^^ רק לא בתקופה שלה עכשיו >< מאט- רק להיות לידו תמיד. כי הוא כל כך חמוד. ומצחיק. בהחלט הייתי רוצה שיהיה בן זוג שלי
[נו, מה, אני רוצה שהרבה אנשים יהיו בני זוג שלי
]. מרי- בת דודה? היא בן אדם ממש טוב. אז נכון שהיא עושה שטויות, אבל, מי לא. לוסי- בהחלט להיות חברה שלה. היא פשוט תמיד עושה את הדבר הנכון. והיא חברה טובה
יש לה
זהב, והיא גם עצבנית לפעמים, כמוני
סיימון- אממ... הייתי רוצה מורה כזה לנהיגה. והוא יכול להיות אחלה ידיד, הוא בן אדם טוב ולא יותר מדי מופרע אבל יודע לבלות. ואין הרבה כאלה. רות'י- הייתי רוצה אחות כמוה
באמת, אין לי אחים. והיא נראית כזאת מושלמת וחמודה[[[= והיא תמיד יודעת מה לאמר
. סאם ודייויד- דודנים כאלללה
אזה כיף. הם כאלה מתוקים ^_^ צ'נדלר- סתם מישו לחבק
עוד ועוד ועוד
וזה נחמד, למה שלא יהיה דוד שלי?
הקולונל- כן, גם אותו אני רוצה
כי תמיד צריך מישהו שיעצור אותך לפני שעושים דברים שמתחרטים עליהם. והוא גם נחמד. לפעמים^^ שרה- נו, בתדודה. היא נחמדה^_^

גמני../images/Emo29.gif

אריק-הייתי באמת הולכת להתייעץ אותי..פעם בשבוע נראה לי
והייתי שמחה להתלוות אליו לפעמים לכל הביקורים שהוא עושה בקהילה שלו אנני-הייתי אוכלת אצלה קבוע
ומבשלת איתה וגם איתה הייתה מדברת כי היא באמת מקשיבה טוב מאט-לא נראה לי שמותר לכתוב פה מה הייתי עושה לו
מרי-מרי...המממ...נראת לי חברה כזו ליציאות בערב.וכמובן לנצל אותה לטיסות חינם וכאלה
לוסי-אומנןם היא דמות אהובה עלי אבל נראה לי היינו מתחברות רק דרך לימודים או משהו.. סיימון-חבר נפש כזה לא?שכל הבנות מקנאות שיש לי ידיד כזה חתיך
רותי-הייתי חוזרת לילדות בעזרתה
עם המשחקים והדברים הכי כיפיים.או שהייתי מצטרפת אליה למעקבים שלה אחרי כל המשפחה
סאם ודייוויד-הייתי עושה עליהם בייביסיטר
ולוקחת אותם לגן חיות ולכל מיני דברים כאלה שתמיד לוקחים ילדים קטנים שיהנו

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif|טיפה|האמפף...

[אני לא אעשה על כולם, כי לא על כולם יש רעיונות P=] האפי - לא הייתי מתנגדת שתהיה הכלבה שלי
מאט - אני אהיה יוצאת דופן ואגיד שהייתי רוצה שהוא יהיה אח שלי. הוא נראה אח נחמד כזה
צ'נדלר/סיד - הו, בעליי היקרים D=
[נו, מה, הם גם ככה נראים אותו דבר, לאפחד לא באמת ישנה שהם שניים ><] רותי - אחות תאומה. זה נשמע נחמד^^ שרה - בהתחשב בעובשה שמאט הוא האח שלי, אז היא... אממ.. הגיסה שלי, אני מניחה^_^ וזהו. נגמרו הרעיונות^^

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifהו, יה^^

וגם חתימה
[מצטערת על ההצפה
]

המ...../images/Emo123.gif

טוב.. אריק- כן, הייתי מתייעצת איתו.. אנני- מ...מ...דודה? כן כן דודה .. :) מאט.. מאט.. שיהיה מה שבא לו! רק שיהיה *מבט חולם* סיימון- הוא באמת מתאים להיות הידיד הטוב, כמו שאמרו פה לפני.. מרי- חברה שלי- בכיף הייתי מתחברת איתה.. ומה לעשות , תקופות רעות חברות עוברות גם כן יחד.. :) לוסי- מ.. חברה מבצפר או משהו כזה.. הייתי מתעצבנת עליה אחרי כמה זמן אני חושבת.. רותי- אחותי הקטנה, תותחית הבחורה ממש מותק רעיון מגניב!

למעלה