מנסה לעזור לחבר טוב ואשמח לעזרה

אלונהב

New member
מנסה לעזור לחבר טוב ואשמח לעזרה

היי בנות ובנים (יש כאן כאלו, למעט דורון?) זוג חברים טובים שלנו התחילו לחפש אולם/גן לחתונה והוא אמור להציע לה נישואין והוא מחפש רעיון מקורי. אשמח לקב\ל מכן רעיונות- מה שיותר מהר יותר טוב. מאחר ואני נכנסת לפורום אחת לשבןעיים פלוס (מקוצר זמן בלבד, אני ממש אוהבת לקרוא כאן כשאני מצליחה...) אשמח אם תוכלו באימייל [email protected] וכמובן שגם אם זה יהיה כאן, אני אכנס גם אם הבוס שלי יכעס... חג שמח ושבת שלום, נשיקות, אלונה

רחלילי

New member
אין לי רעיון, יש לי שאלה

אלונה, כאילו כזה בכאילו לא הבנתי הם מחפשים אולם לפני שהוא הציע לה??? אז עבור מה הם מחפשים אולם??? או שאני מפספסת כאן משהו חברתי שאינני מבינה. כרגיל אני לא מעורה בגינוני טקסים.

אלונהב

New member
הסבר לחוסר בגינונים

זה ברור שהם יתחתנו- להם ולכולם! הם כבר מסתכלים על אולמות, כי הם מדברים על מאי, ולגבי ההצעה- היא חייבת לבוא , כי טבעת אירוסין חייבת להיות.... וזהו... בעלי קנה ליח טבעת אירוסים חודשיים לפני החתונה כשחזרתי מצרפת (3 שבועות של עבודה קשה בפריז) וכבר הכל היה סגור לחתונה. כך שזה נורמליבאיזור שלנו

רחלילי

New member
אה. וואיי ואיי

וואיי וואיי כמה שאני לא בעניינים הללו. אני עכשיו הולכת להגיד לאייל ה...כל מהתחלה. וואי וואי. שיהיה להם (ולכם) במזל טוב ושתמיד יהיו מאושרים.

למעלה