מנסה לערוך שרשור משתתפי פורום

מנסה לערוך שרשור משתתפי פורום

כי יש לי הרגשה לפעמים, שאני לא תמיד זוכרת את כולם... רוצים לעזור לי?

ראשונה מתפקדת!!!

אני אורית אמא לתמיר, אני מנהלת את הפורום הזה מאז הקמתו..
תמיר בן שנתיים ושלושה חודשים.
אנחנו מטופלים בתל השומר.
גרה בחולון.

ilana k

New member
אילנה

שם הילד: ליאור ליאור בן תשעה חודשים. מטופלים אצל ד"ר בור כרגע ליאור עם הנעליים בשעות הלילה בלבד

Adoushi

New member
איהאב ומהא

הורים ללידיא בת שנה וחצי. טופלה בהצלחה אצל ד"ר נועם בור בשיטת פונזטי. כרגע אנחנו בשלב נעליים/סנדלים בזמן השינה (גם אם היא יושנת במהלך היום, אחרי הצהריים). המטרה שלנו כרגע, לשמור על התיקון שהושג.

ההורים של אפרת

אילן וחנה, הורים לאפרת בת ה שנה ו 9 חודשים. ק"ב רגל ימין, מטופלת ע"י פרופ' פורת בשיטת פונסטי מרגע הלידה. מצב מצוין,
דניס בראון בזמן השינה.

גם אני כבר לא ממש זוכרת

זה סימן טוב (-: אושרי נלד לפני שנה ושמונה חודשים עם ק"פ בשתי הרגליים. היום אושרי עם הדניס בראון בלילה (בערך 10 שעות).

טאניוש

New member
אנחנו

אני אמא של לאון בן 4 וחצי חודשים שנולד עם ק"פ ברגל ימין (ותנוחתי בשמאל שהסתדר מעצמו). אנחנו עם הנעליים 23 שעות, מטופלים בהדסה אצל פרופ'פורת.

hanash

New member
ההורים של איתמר (חמה ושלומי)../images/Emo140.gif

אנו שלומי וחנה הורים לאיתמר, איתמר בן חודשיים, מטופל אצל ד"ר בור בעפולה גרים במרכז ליד כפר סבא נמצאים בשלב של הארכת גידים (לאחר שמונה גבסים)

אודונים

New member
שבת שלום

שחר ואהוד הורים של תומר בן 4.5 מטופל בשיטה המסורתית אצל ד"ר בור ובשנה האחרונה בעזרת איליזרוב אצל ד"ר בור כעת אנחנו בשלב ה סד שזה השלב האחרון (אני מקווה)

שלום לכולם

ההורים של בר תינוק בין 5 חודשים יש לו כרגע מכשיר של דניס בראון מטופל כרגע בהדסה עין כרם גלבוע אסתי

שבוע טוב לכולם

אורנית אמא של נטע. ק"פ ברגל שמאל (כמעט לא רואים הבדל בין הרגליים). נטע בן שנה וחודשיים. בשלב הדניס בראון רק בלילה. מטופל בצפת אצל ד"ר לב אל בשיטת פונזטי.

קצת באיחור.....

מיכל, אמא של נעמה (בת חמש וחצי) ושל רון (בן שנתיים ושמונה חודשים). לרון יש ק"פ דו"צ והוא עבר לאחרונה ניתוח להעברת גידים בשתי רגליו. מטופלים באסף הרופא לא בפונסטי.

nlanxner

New member
באיחור יותר גדול...

אוריה, בת שנה ו- 3 חודשים. מטופלת בשיטת פונסטי אצל פרופ' פורת. היום נמצאת עם המכשיר רק בלילה וביום לא מפסיקה לרוץ...

אדריס

New member
ובאיחור פראי...

מיכל, אמא למנור בן השנה ומאי בת הארבע. למנור ק"פ ברגל שמאל מטופל ע"י נעלי דניס בראון בפיקוחו של ד"ר בור בבי"ח העמק בעפולה. היום עם הנעליים בשעות השינה בלבד (צהריים ולילה, בערך 14 שעות).

simchamiryam

New member
גם אנחנו כאן

אומנם אנחנו קופצים לביקור פעם בהרבה זמן (אין לנו אינטרנט בבית)אבל משלימים את החסר. יונה וברק מהשומרון ההורים של שמחה מרים בת תשעה חודשים עם קלאב פוט דו צדדי. מטופלת אצל פרופ' פורת. מחכים כבר שהיא תעמוד ונוכל לעבור לנעליים בלילה בלבד... כרגע אנחנו 23 שעות ביממה כעקרון עם הנעליים, אבל לפעמים קצת מזייפים.

למעלה