מנסה לעשות סדר בבלגאן..

מנסה לעשות סדר בבלגאן..

עכשיו..אחריי שבוע וחצי של חיבוטי נפש..וחיפושים פיזיים ממש אחריי האמונה שלי..אחריי מה שחשבתי שהיה פעם החיים שלי(כמובן שאלה הם חיי בפועל, אך אמונתי התערערעה ברגע שגילית על עצמי את הסוד הנורא הזה). אני חייבת להחזור לתיפקוד רגיל , התחלתי טיפול אצל פסיכותראפיסטית, אבל אני יודעת בליבי שאני אזדקק להרבה יותר מזה, כמו למשל לטיפול מיני או משהו בדומה, כי אין לי חיי מין נורמליים, גם אני מקווה להגמל מההתמכרות לאינטרנט בבוא היום, האנשים סביבי חושבים שאני צריכה לנתק אותו בבת אחת, תגידו לי מה אתם חושבים? האם לנתק בבת אחת ..כן או לא? ועוד דבר, העבודה שלי- אחריי שהכול עלה הרגשתי בחוסר תפקוד נוראי, ולא הגעתי שבוע לעבודה, אני לא חושבת שמישהו יבין את זה בטח יעיפו אותי משם, גם אשאר בלי כסף, עבודה, עם כאב נוראי ןחוסר יכולת לפרנס את עצמי ולשלם עבור הטיפול.. ואני לא מבינה בכלל למה אני כותבת לכם את כל זה!!! טוב לא חשוב שבת שלום

כרובית...

את שואלת מכורים - אם לנתק את האינטרנט בבת אחת? טוב, ברור שאני אגיד לך לא... מניסיוני האישי, הרצוי הוא להתנתק בהדרגה, לקבוע גבולות. מישהי שאני מכירה עשתה לה ימים ללא אינטרנט בכלל. קובעים גבולות ועומדים בהם. אצלי זה די הצליח ויש ימים שאני לא עולה לאייסי בכלל, עושה רק מה שאני צריכה ברשת ולא יותר. אפשר. לגבי העבודה... אני מקווה כל כך שתהיה הסתגלות מצידך לכאב החדש שהתעורר, כך שתוכלי לחזור לתלם. המחיר הוא ללא ספק יקר. ואולי שווה לבדוק מה את מרגישה כלפי מקום העבודה, האם זה מקום שמתאים לך באמת, מה הסיבה שכרגע את לא רוצה להיות שם בכלל, האם יש אלטנרטיבות. ושבוע חופש לפעמים צריך, בלי קשר לכלום... תהליך ההחלמה הוא ארוך אבל ברגע שאדם מחליט שזה הכיוון שלו, הוא הולך בו ויהי מה. הוא מתקדם בו, גם אם נראה לו מרוב כאב שמתעורר שזה רק נעשה יותר גרוע. אבל זה לא מדויק. כדי להחלים, חייבים לגעת בכאב הזה.

למעלה