מנסה לעשות קצת סדר בבאלגן....

מנסה לעשות קצת סדר בבאלגן....

גליייי פתחה כבר הודעה בנוגע למיםגשד פורום, אבל די קשה לעקוב אחרי מה שהולך שם אז בואו ננסה לעשות הודעה מסודרת. (דרך אגב, תודה ששאלתם, ממש סבבה לי בצפון - היינו אתמול בקיאקים ופגשנו שם את שכב"ג רכ"ס... איזה שבט עשיר!!! הולך לקיאקים... ואני חוזרת מחר ניראה לי) אז ככה, בקשר למיפגש בכיכר זה ממש אבל ממש לא ילך, כי הולכים להיות שמה איזה 50,000 אנשים, מדריכים יהיו קשורים לחניכים שלהם, וגם אם הם לא יבואו עם חניכים הם יצטרכו להישאר עם שאר השבט. והחניכים - אם כולם יבואו - יהיו חייבים להישאר עם המדריכים. וגם הפעילים לא יוכלו להיסתובב כי בטח יסנג´רו אותם לעזור למדריכים. אז ניראה לי שאפר לוותר על מיפגש מסודר בכיכר. אפשר רק לנסות להיפגש במקריות, שניים-שלושה-חמישה אנשים, לא יותר. בשביל זה צריך פלאפונים של אנשים. נניח מישהו משבט יונתן מגלה שהוא עומד ליד שבט מצדה ושבט ערבה, אז הוא מיתקשר לאנשים שמישם והם יכולים לנסות להיפגש. משהו יותר גדול מיזה לא ניראה לי יצליח, מה אתם חושבים? ומיפגש פורום מסודר אפשר לדעתי לעשות בחנוכה, לא ליפני, אז יש לנו עוד הרבה זמן לריבים איפה הוא יתקיים, לא? אז תיכתבו מה דעתכם לשני הדברים, בצורה מסודרת בבקשה... נועה.

BabyLove

New member
מישהו אמר רכ"ס?!?!?!?

אההה השכב"ג של שבט רכ"ס(אימפריה!) ובכלל השכב"ג של כל הנהגת שרון נמצא כרגע בכצפת......... השבט שלי...עשיר????

קצפת!!! זהו...

שאלתי ילדה אחת מה זה הטיול הזה? אם זה טיול פתיחת שנה, ואז היא אמרה לי לא, שזה טיול מיים, טיול קצפת... עכשיו אני קולטת שקצפת זה בעצם הכצפ"ת הזה שכולם דיברו עליו ולי לא היה מושג מהו... ואם זה כל ההנהגה אז כניראה שהשבט שלך לא עשיר... או שההנהגה עשירה, או שזה סתם עלה לאנשים מלא כסף. ולא ענית על השאלות...! נועה.

BabyLove

New member
כמו שחברה שלי אמרה"אישה משבט רכ"ס"

או אישה מושפעת.......אמרה: "אני יודעת מעשים שעשיתי באופן אישי כדי לגייב כסף לשבט... " למחנה קיץ כל השבט מחר עוגיות....כדי שיהיה לנו כסף..... מסקנה-שבט רכ"ס הוא לא שבט עשיר! הכרת שם אנשים מרכ"ס???? ותשובות לשאלות.... בואו רק ננסה לעשות את המפגש וגם אם זה יתקיים וגם אם לא נוכל עדיין לדבר על מפגש אחר...אבל בואו רק ננסה בכיכר..... ובקשר לחנוכה...אני חושבת שיש לנו גם אתגר במדבר, לא?

איזה כיף לי!!! אני באה בלי חניכים!

!!! היום בישיבת שכב"ג אמרו לנו שרק חניכי ח´ וט´ באים! איזה כיף לי, ואיך מדריכי ח´ וט´ נידפקו! ואמרו שכך זה בכל ההנהגה שלנו, ואולי גם בהנהגות אחרות. כך שנוכל לעשות מיפגש פורום - כי המדריכים יהיו בלי חניכים - אבל לא כולם יהיו בו ביגלל שחניכים מיתחת לח´ לא יהיו... נועה.

גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אצלנו רק מדריכי ד´ לא באים עם חניכים... אבל אנחנו נצטוות לשאר הגדודים ונעזור להם... אבל לפי מה שהסבירו לנו היום בישיבה יהיה לנו זמן חופשי להסתובב... אז אפשר לעשות את המפגש

yuyu yop

New member
מה לא הגיוני????

אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! כנראה... חח

היי ג´ודי

היי ג´ודי מה קורה? שבט רכ"ס שולט, ערד ערד ערד ערד, ערד אר יו אר יו אר יו רדי? רדי בוגי בוגי בוגי בוגי ערד אתם הכי טובים בהנהגה! אז וואלה נדלקתי נרות שבת נדלקתי

איזה קטעים איתי...

עכשיו אני עושה מסיבה לכבוד היומולדת שלי עם כל החברים ואני נמצאת לי פה על המחשב חיחיחי... בכל מקרה כמו שאמרתי קודם תשלחו לי במסרים תפלאפונים שלכם כדי שמי שכן בא לכיכר שיוכל להפגש... (בנתיים 4 אנשים שלחו תפלאפון) בחנוכה זאת קצת בעיה כי יש את הטיול שישיות שבעיות והכל אבל אפשר למצוא תאריך וכן לארגן מפגש פורום ובזאת סיימתי את דבריי

SAG E

New member
שבט רכ"ס באמת לא ממש עשירים...

אבל שבטי שחף והדר מפוצצים בכסף!!!

BabyLove

New member
תמר........./images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

שנים שלא דיברתי איתך
ומה זה איך אתה יודע??? די רואים עליכם שאתם מפוצצים בכסף....

רועי וחן אני מתה עליכם!!!!!!../images/Emo25.gif

אז מה עם אנחנו עשירים
זה הכל בזכות ראש העיר שלנו שמטפח את כל הדברים שיש לנוער וחן אני יודעת שממזמן לא דיברנוווו ואני לא שכחתי אותך... ורועי מה איתך?? גם אותך מממזמן לא שמעתי Miss you ........
תמר שרוני

SAG E

New member
אני יודע שאתם עשירים כי

אני משבט פולג ואני מכיר את השבט שלכם, גם אתם השבט הכי גדול בהנהגה, אנחנו במקום השלישי אבל זה לא ממש קשור... רואים עליכם שאתם עשירים!!! במחנה קיץ השארתם האחוריכם כל כך הרבה ציוד כאילו שלא היה אכפת לכם ממנו... מה הבעיה יש לכם תקציב.

SAG E

New member
אף אד לא אמר שלהיות עשירים זה רע

פשוט אנחנו בצופים.. השבטים לא אמורים להיות עשירים. כל שבט אמור להיות עם בעיות תקציב ולמצוא איך לחסוך בכל דרך אפשרית כמו אצלנו.

מה?????

זה לא נכון, מחלקים את התקציב לכל שבט לפי החניכם שלו - השנה יש את את החלוקה הזאת (שנעארכת כל שש שנים) ולפיה השבט צריך להסתדר לשש השנים הבאות, זה לא שסתם מחלקים תקציב ומחכים לראות איך הם יסתדרו, כמה חניכם - ככה תקציב..

g i l i

New member
אוקיי זה מה ששהסבירו לי היום

כל חמש שנים יש מפקד תנועות נוער.. הכסף מתחלק ככה- התנועה הכי גדולה מקבלת הכי הרבה כסף בתוך הצנועה המחוז/הנהגה הכי גדולים מקבלים הכי הרבה כסף- בתוך המחוז/הנהגה- הכי גדולים השבט הכי גדול מקבל הכי ב\רבה כסף.. מובן?!

למעלה