מנסה לפרסם פעם נוספת (תפוז בלע את הקודמת?): ציפוי קריספי
בהמשך לשאלות הפחתת פחמימות- מחפשת תחליף לפרורים בציפוי לנאגטס ירקות (מעין שניצלים קטנים).
הבנתי שיש אנשים שמשלבים בציפוי מעט שומשום או גרעיני חמניה.
נראה לי ששומשום או גרעינים נטו עדיין צריכים תוספת של משהו טחון דק יותר ליצירת ציפוי אחיד ומוצלח. אני טועה?
בהמשך לשאלות הפחתת פחמימות- מחפשת תחליף לפרורים בציפוי לנאגטס ירקות (מעין שניצלים קטנים).
הבנתי שיש אנשים שמשלבים בציפוי מעט שומשום או גרעיני חמניה.
נראה לי ששומשום או גרעינים נטו עדיין צריכים תוספת של משהו טחון דק יותר ליצירת ציפוי אחיד ומוצלח. אני טועה?