מדליקה את השמש
New member
מנסה לשאול פה למרות שמדובר ביחיד ולא תאומים
שלום לכולן
אני אמנם אמא לילד יחיד ולא תאומים אך התרשמתי שהפורום מאד פעיל ולכן מנסה גם פה...אולי גם הנסיון עם שניים ייאפשר מתן מבט נוסף על הבעיה לפני שאני מרימה ידיים ומתייאשת סופית
. מדובר על בני שהוא סרבן הנקה קשה. מאד קשה. זה התחיל עוד בבי"ח. ילדתי בקיסרי ובהתחלה בכלל לא היה לי חלב. גם כשכבר היה לי חלב הוא לא רצה בשום אופן להתקרב לשד רק צרח כל הזמן. לא משנה באיזו תנוחה ניסיתי כולל "פוטבול". ברגע שהוא רק קולט שאני הולכת לשים אותו בתנוחה של הנקה ישר מתחיל לצרוח . בינתיים יש לי לקטינה בבית אז אני שואבת כמה שאני יכולה (כרגע זה בערך 4 פעמים ביום. בהתחלה הייתי שואבת 6 אבל כבר התעייפתי ומאד קשה לי כי אין לי עזרה ואני איתו לבד רוב היום). לקחתי כבר יועצת הנקה פרטית הביתה מיד אחרי שחזרתי מהבי"ח (אחרי שעברתי את כ-ל המדריכות/יועצות הנקה בבי"ח שהייתי מאושפזת 5 ימים) שהייתה מצויינת ממש. הציעה לי לנסות עם פיטמת סיליקון. התחלה הוא הסכים לתקופה של כמה ימים ואח"כ כבר לא ושוב צורח בכל פעם שמנסים לקרב אותו לשד אז אני נותנת בקבוק. אני שמה אותו הרבה עליי, סקין טו סקין, במנשא וכד'.מנסה שוב עם הפיטמת סיליקון והוא עדיין צורח וצורח.ושוב חוזרים לבקבוק...ועדיין הוא לא מוכן... הילד כבר כמעט בן 3 חוד'. השאלה היא האם כדאי להזמין יועצת נוספת ולנסות עוד פטנטים (צינורית שזה עוד לא ניסיתי אבל רק שמעתי על זה) והאם עוד יש סיכוי שיינק -אפילו הנקה חלקית כי השלמתי עם זה שהנקה מלאה כבר לא תהיה לי איתו, או שפשוט לוותר ולהמשיך לשאוב ולתת לו גם את הקצת הזה שיותר טוב מכלום?
תודה מראש
את ה
שלום לכולן
אני אמנם אמא לילד יחיד ולא תאומים אך התרשמתי שהפורום מאד פעיל ולכן מנסה גם פה...אולי גם הנסיון עם שניים ייאפשר מתן מבט נוסף על הבעיה לפני שאני מרימה ידיים ומתייאשת סופית
תודה מראש