מנסה לשנות כיוון...

מנסה לשנות כיוון...

אני חושש שהפורום הולך לכיוון לא כל כך חיובי... רק התנגחויות בין מתנגדים לעישונים לבין "תומכים"... אז אני אנסה משהו אולי קצת יותר מעניין ואשאל רק את מי שרוצה לענות: מה הדבר הכי מבאס סטלה שקרה לכם אי פעם?... תשובות מצחקיות ומשעשעות יש לרבים ממכם אני בטוח!... אז יאללה בואו נתחיל לדבר על דברים קצת יותר מעניינים מלענות לאנשים ש"בזים למעשנים"...

משום מה ../images/Emo57.gif

אף פעם לא התבאסתי מסטלה... בכל הסטלות שלי יש רק צחוקים! למשל פעם אחת הלכתי לאסיפת הורים מפוצצת מהתחת! ואני כל שניה נקרעת מצחוק מול המורה, ואימא שלי מתחילה לצעוק עליי, והמורה עושה לי:"אני מאוכזבת ממך" ואני רק צוחקת, לא יכולתי להפסיק. יש לי עוד מלא קטעים קורעים, אבל אין לי כוח לספר
ביי ביי, שירן הסטלנית

ZBlaster

New member
לא היה לי שום דבר מבאס סטלה

למזלי... כל הסטלות שקיבלתי היו מצויינות א"א.. רק לאכול סרטים טובים ולצחוק. פעם אחת עישנתי והיה סרט רע עם ההורים שאלו למה עיניים אדומות אז אמרתי להם כי הלכתי על החוף ועף לי חול לעיניים... ואז הלכתי למחשב והתפחלצתי
ופעם אחת הלכתי לשיעור מתמטיקה מפוחלץ ולא הבנתי מה קורה איתי!
הסרט הכי מבאס שהיה לי זה שתפסו אותנו שעישנו ( לא על חם ) אחרי שהלשינו להנהלה שעישנו גראס בבית ספר.... ואחים שלי, את הסרטים הכי הכי טובים אוכלים בנסיעות בדוק נסיעות באוטובוסים \ מכונית זה הסרטים הכי הכי טובים... כי אז גם נכנסים לסרטי חשיבה כאלה שהדרך היחידה שלך לצאת מהם זה להבין כמה אתה מסטול ולהמשיך לאכול סרטים
Z-Blaster

לא הבנתם אותי נכון...

מבאסי סטלה לא אומר שהסטלה חרא... אני אתן לכם דוגמא, ישבנו אצל חבר שלי ועישנו. יש לו כלב.... אוי... הכי מעצבן בעולם!... מכירים את הכלב אדי מהסדרה פרייז´ר? משהו כזה, קרציה נועץ מבטים אבל רק יותר גרוע.... כל הזמן נעץ בי מבטים שיגע אותי, ליקק אותי סתם וכאלה... אני אפילו מגלגל ג´וינט והוא ליקק לי את הריזלה! אז הכרזנו עליו רשמית כ"כלב הכי מבאס סטלות בעולם", והלכנו לישון... :)... זה לא אומר שהייתה סטלה חרא...

ZBlaster

New member
אהההה

כל הפעמים שעישנתי כמעט היו בבית ספר... אז פעם אחת כשעישנו על עץ בבית סספר ( לא סתם עץ, עץ הבאנגים שלנו ) נאלצנו להתקפל כי מישהו הסתובב שם והשקה את העצים... היינו צריכים לסגור בגללו את הישיבה, וזה היה מבאס סטלה... ומה עוד... אמממ... יש לי חבר שלפעמים הוא ביאס סאטלות, אבל אני מבין אותו כי היינו בבית ספר, אז כל פעם שמישהו היה נסחף ומתחיל להשתולל או להרעיש הוא היה משתיק... מבאס, אבל מובן וזהו נראה לי... Z-Blaster

Wedwil

New member
יוזמה מבורכת

קודם כל, שנית כל אני חושב שהפרס של מה שנקרא "סרטים רעים" הולך למשטרה. כן כן גבירותי ורבותי, אותם אנשים חרוצים במדים כחולים ופנסים כחולים על הגג של המכונית אשר נוהגים להם ברחבי העיר ושומרים בשבילנו על החוק והסדר. הסרט, בין הרעים ביותר בהיו לי היה כאשר ישבנו לנו מאחורי גבעה באמצע השממה ומכונית של אותם אנשים מצוינים הגיחה לה מהכביש והאירה באורות גבוהים על הגבעה מאחוריה היינו. כמובן שרצנו כאילו אין מחר (ובאותם רגעים זה באמת נראה ככה) אך גילינו ששכחנו מאחור את החיזוק ואת האוכל. באומץ רב (וטיפשות בלתי יאמנת) רצתי אני ועוד חבר להביא חזרה את אותם דברים כה חיוניים מתחת לאפם של השוטרים ולמרבה הפלא הצלחנו.

tiger

New member
כשהמיים של הבנג נישפכים על השטיח

וכל מי שהיה לו פעם בנג ושטיח זה קרה לו לפחות פעם אחת.הכי גרוע כשזה קורה על שטיח מקיר לקיר .צריך לעבור דירה. t

ZBlaster

New member
או כשהם קופצים לפה, או ש.. קראוווו!

כשהם קופצים לפה זה מה זה חרא יש לזה טעם של מי ביוב
ופעם אחת, אני שואף ככה רגוע מדליק ת´ראש פתאום נותן לי שאיבה בכל הכוח להפיל אותו, ופתאום טראח נשברת המבחנה באמצע! נשברה לי המבחנה באמצע הראששששש!!!! איזה חרא זה אהה? שיא הבאסה
קרה פעם למישהו מכם? Z-Blaster

MARMELAD

New member
וכשאתה לוקח שלוק מהמינרלים

ומגלה שזה לא זה לא שזה קרה לי!!!!! (אבל כמעט)

tiger

New member
ואחר כך אומרים שאנחנו לא מספרים

את כל האמת גם על הצדדים הפחות נעימים... למה כשנישפכים לך המיים של הבנג לפה או על השטיח או בכל מקום שלא יהיה זה נעים?זה נעים?אני שואל שוב?אין דבר יותר מגעיל ודוחה מיזה בכל העולם(חוץ אולי אם חברה שלך היתה מנוזלת וחשבת שיש לה מסטיק בפה-אבל גם אם אתה מספיק אוהב אותה אז זה לא נורא).לי בכל אופו רק להיזכר בריח הזה עושה לי רע. t

למעלה