מנסה עוד פעם...

קולאז

New member
מנסה עוד פעם...

עוד משחק שבטח אף אחד לא יגיב עליו, אבל אני לא מתייאשת כל כך מהר... לכבוד פתיחת עונת הרחצה - שירים שקשורים לים!

טוב, זה לא הכיייי קשור

אבל זה הדבר היחיד שעולה לי לראש עכשיו.... יש לקולדפליי קליפ שמצולם על חוף הים... נראה לי שזה yellow...

נזכרתי בעוד שיר מצחיק

כשהייתי קטנה שמעתי פעם שיר מתכנית ילדים בטלוויזיה, וישר רצתי לרשום את השיר הזה במחברת השירים שהייתה לי... עכשיו המחברת אבדה
, אבל השיר נשאר טיפה בזיכרון.. זה הולך בערך ככה: "ארץ, שמש בשמים, מפליגים במים, נהנים כפליים. כי במדינת המשחקים... אתה קובע ת´חוקים !!!" למישהו זה נשמע מוכר? מענין של מי זה...

חידת ים ../images/Emo42.gif

השיר מתקשר לים כמובן מי שר בשירו: "יורק מול הרוח, וחטוף בפנים" (איכסה....חחח)

קולאז

New member
מזכיר לי...

אני לא מכירה את השיר אבל המילים שנתת (נתנת?) הולכות עם המנגינה- "הולך נגד הרוח..."

נתתי.. כן ../images/Emo13.gif

ורוב הסיכויים שאת מכירה אותו... אני אתן לך רמז עננננקקקק בשיר הוא אומר שהוא נמנע ממנה והולך אל הים...

קולאז

New member
"יורק נגד הרוח וחוטף בפנים..."

אני ממש לא מזהה את השיר שנתת.... אולי מישהו אחר יודע? שיר חביב שקשור לים "דני ואמא הלכו לים..." של דני סנדרסון.

הנה כמה שעלו לי לראש...

זה לא חייב להיות קשור רק לים נכון? זה יכול להיות קשור גם לנהר?
נעה של הים - יזהר אשדות תחת שמי ים התיכון...- שלמה ארצי חסקה, חסקה בלי סיפון או מעקה...
(לא יודעת מי שר) שיר הגלשן (יום בהיר של שמש, אין שום עננים, אני וכל החבר´ה, אל הים נוסעים...) - לא זוכרת מי שר Yellow Submarine - Beatles Pure Shore - All Saints The River - Bruce Sprinstin

למעלה