מנסה שוב - התפקדות גילאים 35

יונתנסקי

Well-known member
ואת הטיפשות הזאת היית צריכה לשלוח 3 פעמים?

איך הגעת למסקנה האינטליגנטית הזאת ? אולי עד גיל 40 תשכילי.

מיק101

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שבת שלום יונתנסקי, הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת

יונתנסקי

Well-known member
מה שנשים מרשים לעצמם !!!!

לא יודעת אם זו גסות רוח או טיפשות. ומשהו אחר, לענין השרשורים, עוד הבהרה:עכשיו אנחנו בשירשור שקשור לביקורים, בכללי, לא ? אז נגיד שאני הראשונה שרוצה לכתוב משהו על הביקור של המשפחה של טולדנו. אני כותבת את זה אחרי הודעה של מישהו שכתב על המשפחה של אדם (כי אסור לפתוח הודעה חדשה). זה האחרון מקבל במייל הודעה ש"יש תגובה לדבריו" (על אדם) אבל בכלל לא הגבתי לדבריו, כתבתי משהו חדש באותו שירשור, איך מתגברים על זה ? מבולבלים ? (גיא זוהר ערוץ 10). אני אומרת לך שהשרשורים ארוכים כל כך שמוטב לפתוח הודעות חדשות. טוב, נו....

מיק101

New member
גם וגם

אוקי אני אעשה לך סדר ישנן 2 אפשרויות לכתוב בשרשור קיים 1. אם את רוצה לכתוב משהו, לא כתגובה למישהו - את פותחת את ההודה הראשונה של השרשור (עם או בלי נעץ) ואת כותבת ב"הוספת תגובה" 2. אם את רוצה להגיב להודעה של מישהו - את פותחת את אותה תגובה ושוב כותבת ב"הוספת תגובה" מקוה שהארתי לך את הדברים.... אגב, בחתימה של המנהלת החדשה היפה, ישנו לינק לבלוג שלה "קסמים מתוקים ומענגים", כנסי לשם, נראה לי שזה יעניין אותך.....אני הסתפקתי רק במראות המרהיבים של העוגות...

../images/Emo268.gif../images/Emo268.gif../images/Emo268.gifמבולבלים? גם אנחנו!

חחחחחחחחח הכל בגלל מיק השוטרת. את מפחדת לפתוח הודעות שלא תקבלי על הראש ממנה? חחחחחח

מיק101

New member
זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

סכסכנית אחת

יונתנסקי

Well-known member
את גם ראית איך התנהגה אליהם

קיללה אותם צעקה עליהם העליבה אותם אמרה להם "למה באתם בכלל?" וגם גירשה אותם. היא אמרה שהגעגגועים אליהם לא משתקים אותה, אלא דווקא מפרים אותה. צריך להבין דברים גם מבין השיטין ולשמוע את רוח הדברים.לא רק את האותיות.

abigl

New member
חבל על הכוחות שלך. יש אנשים חסרי תקנה ותבונה

חוזרים על אותה שטות שוב ושוב בתקווה שמישהי יעבור במקרה ויקנה את השטויות האלה. בושה וחרפה.

יונתנסקי

Well-known member
את צודקת אני יכולה לעזוב את ההוראה,

אבל ההוראה לא יכולה לצאת ממני. דפקט שלי.

בוףברכה

New member
לכי...ת../images/Emo179.gif...בים...../images/Emo180.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

....
שתידבק
...עלייך...
.... אני בן 65....

למעלה