מנסה שוב.. יש פינת מטבח קטנטנה למשהו??? לקטן הקטנטן שלי? תודה וחג שמיייח
א אמא של אופירי New member 4/9/07 #1 מנסה שוב.. יש פינת מטבח קטנטנה למשהו??? לקטן הקטנטן שלי? תודה וחג שמיייח
א אנסטסיה של הצבים New member 4/9/07 #2 סתם רעיון למי שרוצה "לקנות" אני זוכרת לפני שנתיים מצאנו קרטון בגודל מתאים ברחוב, עליה צבעתי עיגולים בגואש שחור לכיריים. עם סכין פתחתי פתח- דלת לתנור. הקטן שלי היה מאושר.
סתם רעיון למי שרוצה "לקנות" אני זוכרת לפני שנתיים מצאנו קרטון בגודל מתאים ברחוב, עליה צבעתי עיגולים בגואש שחור לכיריים. עם סכין פתחתי פתח- דלת לתנור. הקטן שלי היה מאושר.
A A N N 7 New member 5/9/07 #4 כןופעם זה יהיה../images/Emo78.gif|עוג אמתי ומהמם. ואופה... ואני השפית אתן לך? מתכונים מכול המטבחים של העולם וגם גורמה. ממש אמיתי ומדויק.
כןופעם זה יהיה../images/Emo78.gif|עוג אמתי ומהמם. ואופה... ואני השפית אתן לך? מתכונים מכול המטבחים של העולם וגם גורמה. ממש אמיתי ומדויק.
A A N N 7 New member 5/9/07 #3 החזרת אותי30 שנה אחורה.וזה ממי. הבן שלי היה קטן ושר לאבי טולדנו. וגם ההורה ההיא טימהיי וכך השיר וגם ההורה ההיא עם ה.. מחני לך לממי שלך ימים טובים וחג שמח. שנה טובה ומתוק לו מתוק..
החזרת אותי30 שנה אחורה.וזה ממי. הבן שלי היה קטן ושר לאבי טולדנו. וגם ההורה ההיא טימהיי וכך השיר וגם ההורה ההיא עם ה.. מחני לך לממי שלך ימים טובים וחג שמח. שנה טובה ומתוק לו מתוק..