מנסה שוב כי לא יצא הכל....

מנסה שוב כי לא יצא הכל....

אז הינה הסיפור, ממש בקצרה....... יום שישי לפנות בוקר התחילו צירים בתדירות של 40 דקות בין ציר לציר ( אני מציינת שאני משבוע 20 עם צירים ובסוף ילדתי בשבוע 39+4 ) שהלכו והתחזקו עד 10 בבוקר ולפתע נעלמו כלא היו למשך שעה ( נתן לי מנוחה הקטנטן ). אח"כ התחילו שוב הצירים אבל בתדרות יותר גבוהה שהלכו והתחזקו מציר לציר והחלטנו שאנחנו נוסעים לבי"ח ( התחלתי להרגיש לחצים מלמטה.... ) אני התקלחתי אח"כ הבעל התקלח.... אמא שלי נשארה עם עדידוש ונסענו! הגענו לבי"ח בשעה שלוש בצהריים ( שלבנתיים הצירים נהיו מאוד חזקים ובתדירות שעוד לא נגמר ציר וכבר התחיל השני ) המיילדת בדקה אותי ואמרה שאני עם פתיחה של 6 אצבעות.... ישר הכניסו אותי לחדר לידה, שאלו אותי על אפידורל ישר עניתי כןןןןןןןןןןןןןןןן ! המתנו שעה לבדיקות דם כי הגעתי בלי בדיקות עדכניות ( מחודש שמיני לא עשיתי ) בשביל לקבל אפידורל, הבדיקות חזרו ואז המתנו עוד קצת עד שהמרדים יגיע ( כאילו מביאים אותו מהבית..... ) וזהו נתנו לי אפידורל ושתי דקות אח"כ בקעו לי את המים לבנתיים אני מרגישה את הצירים טיפה יותר חלשים ואז......................... הרגשתי משהו יוצא לי מבין הרגליים והתחלתי לצעוק יו מה קורה אני מרגישה הכל !, למה האפידורל לא עוזר??? המיילדת באה ואומרת בואי נבדוק אותך אוליי את בלידה? - ואני עונה לה לא יכול להיות האפידורל עדיין לא השפיע!!! טוב היא בודקת אותי וכן כן אני בלידה לחצתי 3 לחיצות ( כן כן פשוט 3 לחיצות שהרגשתי כל מהלך שהיה ) והופלה הילד בחוץ! תוך 3 שעות ילדתי - הייתי כ"כ בשוק ( לעומת הלידה הקודמת שהגעתי עם ירידת מים ב- 11 בבוקר וילדתי למחרת ב- 7 בבוקר ) לבסוף נולד הבונבון בתאריך שרציתי ( 06.10.06 ) וגם ביום הולדת של אמא שלי , במשקל 3770 ( שגרם לי לשלושה תפרים ) וזאת אחרי שבשבוע 35 עשו לי הערכת משקל ואמרו שהוא קצת קטן...... אז זהו זה הסיפור שלי , לידה כ"כ מוצלחת אחרי הריון מאוד קשה ( למי שלא זוכרת אז משבוע 11 דימומים קשים עם היפרדות שיליה, אח"כ צירים חזקים בשבוע 22 שגרמו כמעט ללידה של עובר שלא יחיה, והינה היום ברוך השם אני אחרי הכל! ) אז בננות למי שעוד לא ילדה - שיהיה המון המון בהצלחה למי שיש הריון קשה - תאמינו יש אלוהים בשמיים שיהיה לכולכן רק טוב וקל דקלה - אמא של עדידי ואין שם ( ב"ה יום ראשון הברית ויוחלט השם )

ו שתי

New member
מזל טוב, התאוששות מהירה מהלידה

והסתגלות קלה לתוספת החדשה למשפחה.

טחג

New member
מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

שתהנו ממנו המון ויהיה לכם רק טוב.

מירב8

New member
המון מזל טוב ../images/Emo39.gif

מזל טוב לאמא של עדידי, מזל טוב לאבא של עדידי ומזל טוב לעדידי אחלה לידה