מנסה שוב...

israel or

New member
מנסה שוב...

קסנדרה שלום- היום הגבת לקטע שכתבתי, משהו בסגנון:"להתקשר לטלפון חרום????" ניסתי להגיב ומחקת את דבריי שוב ושוב בטענה שדבריי לא רלונטים מחקת גם תגובות שלך שכניראה לא יצאו כול-כך טוב. אז מה שרציתי להגיד- את לא יכולה לברוח מאחריות מי שיש לו כוח לא יכול רק למחוק ולסתום פיות כדי להיות צודק. בתור מנהלת את צריכה לשמש דוגמא ולא להגיב תגובה שאמורה להיות מצחיקה/פוגעת על חשבוני גם עם הכתיבה שלי לא מתאימה לפורום. ניתקלתי גם בתגובה שלך לכותב שכתב על הרס כתבת לו שאי-אפשר להפריד בין הכתיבה שלו לאופיו.(?) השיא מבחנתי זה אוסף של תגובות קשות שאספת והוצאת כלפי אחת הכתובות. אז בדקי את עצמך פשפשי במעשיך וראי אולי גם את אחרית לכך שפחות נחמד בפורום? את מאוד מיקצועית ומאוד שומרת על סדר אבל מה עם קצת פתיחות לאחר? שבת -שלום מימני ישראל.

1אריאדנה

New member
../images/Emo45.gif

אני אומנם כבר לא כותבת בפורום, אבל בתור מישהי שיצאה ממנו בעקבות המנהלת (ויש עוד רבים כמותי), חייבת להסכים עם דבריך.

hiloosholetet

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

ולאחרונה סוף, סוף עוד כמה חברים בפורום מעיזים לעשות את זה ולמחות על דברים שנראים להם לא הוגנים. אין כאן שום ריב רק הבעת דיעה

תזכורת

תזכורת, הפורום הזה איננו "פורום לקבלת האחר", או פורום תמיכה מסוג כלשהו. וגם לא פורום טיפול בעלבונות. (או בקשיי נשימה). זהו פורום למי שכותבים שירה ופרוזה. הבסיס לתגובות צריך להיות ביקורת עניינית. מי שאינם מוצאים שההתנהלות כאן לרוחם - מוזמנים לפרוש. האינטרנט עשיר בפורומים המתאימים לגילאים שונים, לבעיות שונות, לקבוצות על פי תחומי עניין, וכו'. אולי דיי בהתססה ובהתבכיינות?

israel or

New member
אני לא מתסיס ולא מתבכיין אני כותב

מה שאני מרגיש. ולקבל את האחר זה לקבל כתיבה שונה. אם קסנדרה מציאה לי ט"ל חרום זה ניראה לך ביקרות עניינית? קסנדרה אני לא מבין יש רשימה של נושא כתיבה? כן, אני כותב על סדנא שעברתי. כן, אני כותב תיאור של מעין היתאבדות ממש לא להלחיץ ולא ניראה לי לרגע שמישהו נלחץ מיזה. תודה על התגובות.

קסנדרה*

New member
ישראל אני כמנהלת יש לי נוהלים ואני

גם כפופה לתקנון. אז אני כן נבהלת ואני צריכה לברר איתך אם יש מקום לדאגה ואת יכול לענות. לגבי נושאי כיתיבה, לכל הנושאים שלך יש פורומים מתאימים ושם ההודעות שלך מתאימות, אצלנו כותבים שירה ורק שירה. קסנדרה

קסנדרה*

New member
ישראל זה בדיוק מה שנדרש ממני

להיות מקצועית בתחום העיסוק של הפורום ולשמור על סדר. הודעות אובדניות מצריכות ממני טיפול שאין לי בו נסיון, שאלתי אותך אם אני צריכה להתקשר לטלפון החרום, כי אני כבר לא יודעת מתי אצלך זו אזעקת שווא ומתי אתה מתכוון, לפי תשובתך הבנתי שאתה שוב שם אותנו לצחוק, אתה מאיים בהתאבדות ומבהיל אנשים ובעצם לא מתכוון. הסברתי לך כבר, שכאן זה פורום לשירה ולא פורום תמיכה ומן הסתם לא תמצא פה את התגובות, גם לא ממני, קטונתי בעניינים מסוג זה. אם אתה מתעקש לפרסם הלאה קח בחשבון שהודעות אובדניות והמדברות על אונס ברוטאלי וקבוצות טיפול - אין להם מקום בפורום. ואם עד היום הייתי פחות נחרצת, מהיום הדברים יישתנו. כל ההתבכיינות שלך כאן בפורום לא שייכת, אני פניתי אליך בתיבת המסרים ואתה אמור לענות לי שם ולא כאן, לכן הודעותיך נמחקו ולהבא כשאני אפנה אליך במסרים, תשיב לי שם ולא ע"ג הפורום, כך הודעותיך לא ימחקו והדברים לא יוצאו מהקשרם. קסנדרה

israel or

New member
אני מודיע באופן רישמי:

אני לא מיתכון לשים קץ לחיי. על החתום-ישראל.

israel or

New member
הגעתי למסקנה שאתן צודקות.

אני כבר הרבה זמן לא "תורם" ולא "ניתרם" בפורום לא נכנסתי לכאן לקבל תמיכה ובטח שלא להיתנגח. אין לי מה לחפש פה יותר. קסנדרה שאלת למה הפורום שומם? למה הפורום הפך לבמה להתנצחות? כדאי שתבדקי גם את האחריות שלך למצב ולא תיתקפי אישית כל מי שמביע ביקורת.

למעלה