מנסיונכם האישי, איך הבאתם אנשים לצפות בבלוג

מנשה23

New member
מנסיונכם האישי, איך הבאתם אנשים לצפות בבלוג

שלכם? שתפו אותנו בבקשה. אני מפרסם בפורומים קשורים לנושא. הכי הרבה באו אלי בהפתעה כאשר מישהו החליט להעתיק איזה פוסט לפפורום עם הקישור. זה היה פוסט על צניעות והוא שם את זה דוקא בפורום של "למבוגרים בלבד" סתם יש לי תחושה שלצערנו הבלוגים "למבוגרים בלבד" הם הנצפים ביותר.

דנטל

New member
זו באמת סתם תחושה שלך ולכן אתה טועה ובגדול

אני מקדמת מעט מאוד את הבלוגים שלי. המעט הזה הוא קישור בחתימות, אולי אפילו קישור בדוא"ל, המלצות בשרשורים פה בפורום, וגם עצם השימוש בניקים השונים בפורומים ובתגובות בבלוגים זה קידום (רק שנדיר שאני כותבת בניקים האחרים שלי). וזהו. אני ממש לא אוהבת פרסום בפורומים שהם לא "פורום הבלוגיה". מאידך, אני חושבת שפייסבוק זה מקום טוב ומתאים לקידום, למרות שאני לא משתמשת באופציה הזו. אני מניחה שבאותה מידה גם טוויטר, רק שאני לא מעורה בזה.

wranger

New member
ישראלית שאיכפת לה, דנטל, wranger

אלה ניקים. כינויים. שמות משתמש. nickים.

מנשה23

New member
איך משתמשים בפייסבוק

אני נרשמתי ולא הגיעו משם גולשים, נראה לי שאני לא יודע איך להשתמש בזה נכון

wranger

New member
אפשר בכל מיני דרכים -

אתה יכול לפרסם קישור קבוע לבלוג בפרופיל שלך, או לשתף קישורים לרשומות ספציפיות תחת links או בסטטוס. אתה יכול גם לכתוב רשומות ממש טובות - מה שתמיד טוב, לכל דבר, כן? - ואם אחד הקוראים יקרא ויאהב הוא יכול לשתף את חבריו הפייסבוקיים (בהקלקה פשוטה על ה"f" הפייסבוקית בתחתית כל רשומה).

יש לי שאלה של ../images/Emo163.gif אמיתי

אין לי פייסבוק אני ממש לא בקטע של זה ותפוז ממלא לי את היממה די והותר ועדיין יש לי מלא כניסות שמגיעות אלי דרך הפייסבוק. אבל אני לא מפרסמת את עצמי בפייסבוק הזה (שאין לי מושג ממש מהו, כי לא ממש ביליתי בו...) אז זה אומר שמישהו אחר מפרסם אותי שם? או שפשוא מישהו אהב איזו רשומה ספציפית שלי והראה לחבר'ה? או ש....? יעל שיודעת הכל על תפוז. ובזה נגמר הידע שלה.

wranger

New member
כן.

יש בפייסבוק אפליקציה כזו, שבה אפשר לשתף קישורים לכל מיני דברים שאהבת, כדי שגם החברים שלך יוכלו ליהנות מהם. בדרך כלל משתפים קטעי וידאו מיוטיוב, רשומות מתפוז, כל מיני אתרים מעניינים וכו'. באופן הזה, אני יכול לשתף רשומות שאני כתבתי, בדיוק באותה מידה שאני יכול לשתף רשומות שמישהו אחר כתב. כך שאם יש לך כניסות מפייסבוק, כנראה שמישהו מהקוראים שלך אהב את הרשומה ושיתף אותה עם החברים שלו.

מגניב

למדתי משהו חדש על הפייסבוק הזה
אבל אני עדיין אוסרת על עצמי להכנס לשם כי אין לי מספיק שעות ביממה לגלות עוד אתרים!!!!

wranger

New member
טיפים לפרסום הבלוג -

אפשר לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1762&aId=84697 באופן אישי, אני נוהג לפרסם את הרשומות היותר חביבות עלי (לא כולן כאלה) בפורום הבלוגיה ולפעמים גם בפייסבוק. חוץ מזה, הקישור בחתימה שלי בפורומים מביא צפיות גם מפורומים אחרים שבהם אני משתתף פה ושם.

goldy

New member
לכתוב על דברים שמעניינים את כולם../images/Emo161.gif

נכון לחשוב ש"סקס" ושות' מביאים גולשים, אך גם "חברות גביה", "הרשאה לחיוב חשבון", ו"פרוש חלומות" מביאים לא מעט מגוגל. למען הסר ספק: אין לי מושג מה מעניין את רוב הגולשים ברוב המיקרים. פשוט כתבתי על דברים שקורים לי ביומיום ובעקבות קידום בשער תפוז הבנתי שאני ממש לא היחיד
.

אור 173

New member
...

אני מפרסם מעט מאוד את הבלוג שלי חוץ מפורום הבלוגיה,סנוז הרוב מגיעים אליי דרך גוגל דרך החיפוש לרשומה שפירסמתי לפני כמה שבועות. יש לך את עדכוני סנוז,היט,פורום הבלוגיה,וכמובן עדכוני פוסטים מעניינים

seymore butts

New member
מנשה מה שבטוח הוא שצנזורה על מגיבים

זה לא מה שיביא אנשים לצפות בבלוג שלך.

מנשה23

New member
אנשים כמוך שכותבים "לך להז..." לא צריך בבלוג

שלי. אבל לכל יהודי יש נשמה קדושה ויש תקנה, ואתה עדיין אחי, אז לא נכון מה שכתבתי.

בעיקר כתבתי טוב

אנשים מגיעים מהחתימה שלי מתגובות ענייניות וקשורות לרשומה בבלוגים אחרים (בשונה מתגובות "אהבתי" שרק מרחיקות) מדף הבית של תפוז/הבלוגיה מהפורום כאן או בכלל מדיונים בפורמים או קומונות אנשים נשארים אם הכתיבה טובה ומעניינת אותם

suki da yo

New member
סוג חדש של תגובות שמרתיעות אותי

(חדש לי..) אנשים שמגיבים ומיד מוסיפים קישור אליהם לבלוג. מצטערת, זה גורם לי להרגיש בבירור שהסיבה היחידה שהם מגיבים זה בשביל לשים את הקישור בצורה פוליטיקלי קורקט, ואני לא נכנסת. הרי הכינוי של כל אחד הוא קישור לבלוג, ואם אני אתעניין, אני אקרא.

כן

יש מגיב אחד סדרתי כזה ועוד כמה שבאים והולכים אני לפעמים תוהה אם הם לא יודעים שניק שלהם הוא קישור ועושים את זה בתמימות, או שהם באמת לא פולטיקלי קורקט...... אבל זה מעצבן ומציק. גורם להרגיש כאילו טרחו לכתוב את כל התגובה רק בשביל שתקליקי

seymore butts

New member
יש לזה גם היבט משעשע

יש מגיב סדרתי אחד שביקר גם אצלי (אני מניח שאת ואני מדברים על אותו אדם), ורוב התגובה שלו אם סופרים תווים הייתה באמת לינק לבלוג שלו. יתר התגובה היה חיובי, אפשר להגיד. זה לא הפריע לו להזדהות עם בלוגרית אחרת בפוסט שפירסמה זמן מה לאחר מכן בגנות הבלוג שלי, וגם שם כמובן התנוסס הלינק לבלוג שלו...

למעלה