מנסיונכם האישי, איך הבאתם אנשים לצפות בבלוג

suki da yo

New member
לי זה לא הפריע

אם זה מגיב סדרתי שמגיב אצלי יותר מפעמיים- מה שקרה- שלחתי לו מסר וסברתי בעדינות שזה לא מנומס לתקוע ככה קישור. בפעם השניה שלחתי מסר לא מנומס בכלל וחסמתי.

הבית סגור

אבל הרשומה פתוחה לתגובות. מי שלא רוצה תגובות יכול לסגור את אפשרות התגובה. לכן ההשוואה שלך לא נכונה.

wranger

New member
לדעתי, ההשוואה דווקא נכונה

אני רוצה להשאיר מחוץ לבית שלי רק את אלה שאני לא מעוניין בהם, אבל להכניס את האחרים. סגירת אפשרות התגובה היא נעילת הבית בפני כולם. החסימה, דווקא, היא בחירה סלקטיבית של האורחים.

את הבית שלך אתה לא פותח כדי שיכנסו אנשים

אבל את הבלוג אתה כותב כדי שיגיבו, אחרת לא היית פותח בלוג, או שהיית סוגר את אפשרות התגובה. לכן ההשוואה לבית לא נכונה.

ההשוואה לבית נכונה כי ככה זה מרגיש

אני פותחת בלוג כדי לכתוב ולפרסם תגובות זה לא העיקר וחוצמזה - אם מישהו מסוים לא רוצה אותי בבלוג שלו אני לא אהיה שם גם בלי שיחסמו אותי, למה לך לרצות להיות במקום שאתה לא רצוי בו?

אני חוזר שוב - אפשרות התגובה קיימת

כדי שיגיבו, אחרת סוגרים את האפשרות להגיב.

ואני חוזרת שוב

ובפעם האחרונה כי נמאסם לי לחזור על עצמי שיגיבו ובכיף חוץ משניים שלושה שאני לא רוצה. מותר. בשביל זה חוסמים. אם את לא רוצה לחסום אל תחסום מה הבעיה?

wranger

New member
למעשה, אני לא כותב על מנת שיגיבו, זה רק בונוס

עובדה שיש לי, אה, שלושה בלוגים לפחות - לא, חכה, ארבעה, בטח יותר - ש"נהנים" מאפס תגובות לכל פוסט, ועדיין אני ממשיך לכתוב בהם. בוא, תנתח את זה.

שוב אני חוזר

אם לא היית רוצה שיגיבו, היית סוגר את האפשרות להגיב. מכיוון שהאפשרות להגיב פתוחה אצלך, אתה לכל הפחות אדיש לתגובות. סביר להניח שאתה רוצה שיגיבו, כי רשמת "נהנים" במרכאות.

Bezalel P

New member
תפסיק בבקשה

אין לך לא זכות ולא יכולת להחליט עבור אנשים אחרים איך הם מרגישים בנוגע למגיבים שלהם. העובדה שאתה מרגיש או מתנהג בצורה מסוימת בבלוג שלך או כלפי המגיבים שלך לא אומרת שכולם פועלים באופן זהה.

אני יכולה לפתוח את כל הבלוג שלי לתגובות

אבל לאדם ספיצפי מסיבה זו או אחרת לא להתיר להגיב לאדם הזה הבית סגור הוא לא מוזמן זו זכותי, בשביל זה האופציה קיימת והיא נראית לי מאוד הגיונית אני לא חוסמת סתם אין לי מיליונים חסומים אבל יש אנשים שאני לא רוצה מבחינתי שיקראו בכלל את הבלוג היות ואת זה אני לא יכולה למנוע מהם אני יכולה למנוע מהם להשאיר זכר כך שאני לפחות לא אצטרך לראות כל פעם שהיו שם

זה לא נעים

אבל זה קרה לי לא פעם ולא פעמיים בחיי הוירטואלים בפרדס אין מה לעשות מחמיצים פרצוף ועוברים הלאה

לא, אין סיבה

לחסימה שלך אין סיבות. ככתוב בחתימה: "אין לי סנטימנטים, אין לי טאקט ואין לי גבולות".

למעלה