מנסיונכם האישי, איך הבאתם אנשים לצפות בבלוג

suki da yo

New member
אם אתה לא נכנס

ואני לא רוצה שתכנס אז מה למען השם הבעיה??????

הבעיה היא

שהחלטת לחסום מבלי שעשו לך משהו כלשהו. מותר לך להחליט לשנוא/לזלזל בבעלי בלוגים מסיבות לא ברורות, אבל אל תתפלאי שמגיבים על זה.

suki da yo

New member
נא לדייק

החלטתי לחסום אותך בשל תגובה שאף אחד מאיתנו לא זוכר את מהותה, ולכן הטענה שלך שלא היה בה שום דבר פוגע לא שונה מהטענה שלי שהיא היתה תגובה דוקאית כמיטב המסורת שלך. אני לא מזלזלת ולא שונאת בעלי בלוגים. אני מחבבת כמה מהם, אדישה לרובם, ואותך ספציפית לא מחבבת, וככל שהסיפור הזה נמשך, אני מחבבת אותך פחות ופחות, ומסיבות ברורות. מלבדך הבלוג שלי חסום לעוד אדם אחד בלבד, כך שכנראה שאני לא חוסמת להנאתי.

לא נכון

אם התגובה שלי היתה פוגענית, היית זוכרת אותה. החסימה הסתמית מחזקת את החשד שמדובר בזלזול ואף יותר חמור מזה - שנאה. לא חייבים לחסום ישר, אפשר לבקש מהמגיב לא להגיב בצורה מסוימת, אבל למה לטרוח בשביל תת אדם כמו "תושב חוץ".

Bezalel P

New member
סוף פסוק

מכיוון שהנושא הזה מסרב להרגע, בו אני אעשה לך סדר בעיניינים כדי שכולנו נוכל להמשיך הלאה בחיינו: בלוג הוא מתחם אישי לביטוי עצמי של הגולש. את גבולות השימוש בבלוגים קובעים חוקי המדינה ותקנון תפוז. בכפוף לכך: כל בלוגר רשאי לכתוב על כל נושא שמתחשק לו. כל בלוגר רשאי לעצב את הבלוג שלו כראות עיניו כל בלוגר יכול לקבוע מי יכול או לא יכול להגיב בבלוג שלו, באופן גורף או פרטני, עם סיבה מפורשת או בלי סיבה מפורשת. העדפותיו של בלוגר בנושאים אלו ואחרים הם עניינו האישי, ואין שום סיבה שיהוו מוקד לדיון ציבורי באותו בלוגר. זוהי מבחינתי המילה האחרונה בהקשר הזה. סביר להניח שהודעות נוספות בנושא יימחקו וצעדים מתאימים יינקטו. תודה ולילה טוב.

למעלה